Hirmagazin.eu
Főoldal » Konyhakéssel ment élettársára a feldühödött pesti nő
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Konyhakéssel ment élettársára a feldühödött pesti nő

A vád szerint a 25 éves nő azért támadt rá élettársára, mert az sétálni vitte két kutyájukat, azonban az egyik eb elszaladt, így a férfi nélküle tért haza. Emiatt a nő annyira felháborodott, hogy egy konyhakéssel támadt a férfira, és életveszélyesen megsebesítette.

A vádirat szerint a vádlott nő és a sértett férfi 2015 óta élt élettársi kapcsolatban. A felek viszonya nem volt felhőtlen, a vádlott rendszeresen italozott, és együttélésük alatt több alkalommal is bántalmazta a sértettet.

A sértett 2020. március 30-án az esti órákban a XIV. kerületi lakásukból sétálni vitte két kutyájukat. Séta közben az egyik kutya elszaladt és a sértett nem találta meg, így már csak az egyik kutyával tért vissza a közös lakásukba.

Az ekkor már ittas állapotban lévő vádlott veszekedni, kiabálni kezdett a férfival az elveszített kutya miatt. A vádlott a sértett szidalmazása közben, a lakás konyhájából egy konyhakést vett magához, majd azzal támadt rá a sértettre, a késsel a sértett arca irányába szúrt. A férfi a szúrást elhárította, ezért az arcán emiatt csak egy felületes, metszett sérülés keletkezett.

A sértett tartott attól, hogy a vádlott nem hagy fel az agresszív, támadó magatartásával, ezért megpróbálta elhagyni a lakást és el is indult a lakás kulcsra zárt bejárati ajtaja felé.

Az előszobában érte őt utol a vádlott, aki a kezében tartott késsel mellkason szúrta a sértettet.

A szúrás miatt fellépő erős vérzés miatt végül a nő hívta ki a mentőket.

A bántalmazás következtében a sértett által elszenvedett mellkasi sérülés életveszélyes volt, a szakszerű és időszerű orvosi beavatkozás elmaradása, vagy jelentős késedelme esetén feltétlenül a sértett halálát okozta volna.

A Fővárosi Főügyészség – a jelenleg is letartóztatásban lévő – nővel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a bíróságon. A főügyészség indítványozta, hogy a bíróság ítélje őt végrehajtandó börtönbüntetésre és tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Nyitókép: Pixaabay
Forrás: Infostart.hu / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halálos baleset történt Püspökladány határában

Géza

Kigyulladt és kiégett egy busz a fővárosban, Óbudán

Géza

Újabb, soha nem hallott részletek derültek ki az egész országot megrázó Szita Bence-gyilkosságról (18+)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!