Hirmagazin.eu
Főoldal » Könnyeivel küszködve könyörgött telefonon apja feltételezett gyilkosának az eltűnt villanyszerelő lánya: perdöntő bizonyíték lehet a felvétel
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Könnyeivel küszködve könyörgött telefonon apja feltételezett gyilkosának az eltűnt villanyszerelő lánya: perdöntő bizonyíték lehet a felvétel

Egy szívszaggató telefonbeszélgetés jutott a Blikk birtokába.

A több mint két éve eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán (53) lánya vett egy nagy levegőt, majd felhívta telefonon édesapja feltételezett gyilkosát.

É. Imre nem csapta le a telefont, amint meghallotta, ki van a vonal másik végén, sőt, Mácsik Adrienn-nel hosszú percekig beszélgetett.

Persze, beszélgetésnek csak részben lehet nevezni azt, ami történt. Adrienn sírással küszködve könyörgött, hogy É. Imre árulja el neki, hol van az édesapja.

A férfi azonban erre a kérésre azt válaszolta: ő is szeretné tudni, mi történt Zoltánnal, és imádkozik azért, hogy az épségben előkerüljön.

Adrienn még azt is megígérte a férfinak, hogy senkinek nem mondja meg, hogy beszéltek egymással, de É. ennek ellenére sem szolgált használható információval.

Mácsik Adrienn szerint édesapja szó nélkül  soha nem hagyná el a családját

Mácsik Adrienn szerint édesapja szó nélkül soha nem hagyná el a családját

A megrázó beszélgetésre a szeretet ünnepén, karácsonykor került sor, az édesapját a mai napig hazaváró lány pedig úgy gondolta, talán ezen a különleges napon megesik rajta a gyanúsított szíve, ezért segít neki és az édesanyjának megtalálni imádott apukáját.

– A hangfelvételt egy klinikai szakpszichológussal elemeztetjük, hiszen perdöntő bizonyíték is lehet az ügyben. Egy ilyen rögzített beszélgetés hasonló erejű, mint a hazugságvizsgálat, ugyanis a gyanúsított mondatai, reakciói sok mindent elárulnak arról, igazat mond-e vagy hazudik – közölte dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője.

Mácsik Zoltán, aki 2018.március 31-én tűnt el, utoljára egy győri vállalkozóval, É. Imrével találkozott. A két férfi egy abdai benzinkútnál futott össze, mert É. komolyabb összeggel tartozott a villanyszerelőnek. Családja azóta hiába várja haza, Zoltán többé nem jelentkezett.

Mácsik Zoltánnak két éve veszett nyoma. A villanyszerelő autóját megtalálták /Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánnak két éve veszett nyoma. A villanyszerelő autóját megtalálták /Fotó: RTL Klub

É. Imrét nem sokkal Zoltán eltűnése után elkapta a rendőrség, s hosszú hónapokat töltött letartóztatásban. Jelenleg házi őrizetben van. A nyomozás alatt a férfit meggyanúsították egy másik villanyszerelő, O. Vilmos megölésével is.

É. tagadja a bűncselekmények elkövetését: a Blikknek adott interjújában azt állította, soha senkit nem bántott, legjobb tudomása szerint pedig a két szerelőnek kétes üzleti ügyek miatt külföldre kellett menekülnie. Az eltűntek családtagjai egyetlen szavát sem hiszik el.

– Az édesapám a világ legjobb embere, soha nem hagyna itt minket szó nélkül – reagált a férfi szavaira Mácsik Adrienn.

Nem zárták le a nyomozást

É. Imre ellen a nyomozás jelenleg is tart. A vállalkozót előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár élete végéig is börtönbe kerülhet. A férfi mindent tagad.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rendezvényen fegyverekkel fenyegettek

Géza

Halálra gázolt a vonat egy embert Szabadkígyósnál

Géza

36 késszúrással felkoncolta feleségét a szentpéterszegi férfi: döbbenetes dolgokkal magyarázta a brutális gyilkosságot a bíróságon – fotók

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------