Image default
Belföldi hírek

Konkrétan az egész internet Kunhalmi Ágnes MTVA-s műesésén röhög! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg te is!

A színészi ambíciókkal bíró politikusról szállingóznak a mémek, szemmel láthatóan megvan az idei Arany Málna-díj abszolút esélyese. A Soros támogatta ellenzék az erőszakos akciók közepette is meg tudja mosolyogtatni a magyarokat.

Ahogy beszámoltunk róla, Kunhalmi Ágnes, befolyásos MSZP-s politikus főszereplésével egy luxusvideó bukkant fel az interneten. A felvétel azért telitalálat, mert több kategóriát is képvisel egyben, így a szórakozást preferálók, a simán csak nevetgélni akarók, a szánalomra vágyók, és az ovis humort előnyben részesítők is megtalálják benne az örömüket. A videón az látható, ahogy a köztévéfoglaló-randalírozó politikus a

Mission Impossible című film egyik jelenetébe elhelyezve magát, akcióhősként nekirontott az egyik ajtónak a köztévé épületében, majd eljátszva az ütközést, másfél métert zuhant visszafelé. 

Nem véletlen Kunhalmi lelkesedése, hiszen korábban színésznő szeretett volna lenni. A Wikipédia meglehetősen röviden összegzi Kunhalmi tanulmányait, és annak eredményét:

Színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. 

Így lett belőle politikus. Ahogy az ajtó sem kímélte az MSZP-s politikust, úgy az internet népe sem. Villámgyorsan elkezdtek terjedni a kínos kamuesésével kapcsolatos mémek és videók.

Egyet viszont könnyű megérteni: miért is esett ki Kunhalmi Ágnes a Színművészeti Főiskola felvételijének legelső, mondhatni nulladik fordulójában.

Itt láthatják az egyiket közülük, ami egy focista fetrengésével hozza összhangba a szocialista művésznő alakítását:

https://coub.com/view/1jzbx0

Forrás: Origo

 

Hasonló hírek

Utasszállító miatt riasztották a Gripeneket

info

Szaúd-Arábiába és Katarba látogat az Országgyűlés elnöke

info

Kun Miklós: az ellenség a kapuban van

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------