Hirmagazin.eu
Főoldal » Komoly veszélyt tartogat a Tik Tok: pedofilok kérik a gyerekeket, hogy vetkőzzenek le (18+)
18+

Komoly veszélyt tartogat a Tik Tok: pedofilok kérik a gyerekeket, hogy vetkőzzenek le (18+)

Kiderült: a Tik Tok komoly veszélyt tartogat a gyerekek számára.

A Tik Tok nevű applikáció egyre népszerűbb a fiatalabb korosztály körében, már a Facebook és az Instagram letöltéseit is megdöntötte, így a 10 és 25 év közötti korosztály legnépszerűbb közösségi média platformja lett. Jelenleg is több mint egymilliárd felhasználója van.

Az Egyesült Államokban a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság figyelmeztette első körben a felhasználókat, hogy 2019-ben a Tik Tok adatokat gyűjtött tőluk, ezért később a vállalat 5,7 millió dolláros bírságot fizetett ki.

Az ATV műsorában Ormós Zoltán internetjogász arra hívta fel a figyelmet, hogy a felfedezett biztonsági rés lehetővé tette, hogy az SMS-ben kapott linkre kattintás után át lehetett állítani több dolgot is a megtámadott profilban. Privát tartalmakat nyilvánossá lehetett tenni, de még a levelezésekbe is belenyúlhattak.

A Tik Tok alkalmazáson belül illegális adatgyűjtése leginkább a 13 év körüli gyerekek számára jelent a legnagyobb veszélyt. Elvileg a legfrissebb frissítéssel már kibocsátották a javítást.

Az alkalmazáson belül ráadásul a pedofilok is elkezdtek tevékenykedni: arra kérik az iskoláskorúakat, hogy vetkőzzenek le. A National Society for the Prevention of Cruelty to Children brit gyermekvédelmi szervezet felmérésében arra is rávilágított, hogy már minden huszadik fiatal kapott ilyen felkérést.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Most már biztos! Minden napra kell a szex!

Mazsi

A legmélyebb szextitkok, amikről nehezen beszélnek a férfiak!

Mazsi

Útszélén hagyta haldokolni a nőt és a gyermeket – megtébolyodott, amikor megtudta, kik voltak az áldozatok (+18)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!