Hirmagazin.eu
Főoldal » Komoly újítás, erre készül a Facebook. Téged is érint?
Technika, kommunikáció

Komoly újítás, erre készül a Facebook. Téged is érint?

Már a legnagyobb közösségi oldal is fellépett az oltásellenes reklámok ellen. Mindez azután történt, hogy az amerikai kanyaró járvány kapcsán felmerült: az oltásellenes tanok a legjobban a közösségi oldalakon terjednek.

Az áltudományos hírek ellen változtatásokat hoztak.

Monika Bickert, a Facebook egyik alelnöke a blogjában részletezte az intézkedéseket. Első körben elkezdték visszautasítani azokat a hirdetéseket, amelyek hamis információkat terjesztenek az oltásokról, és eltávolították az oltás-ellentmondások nevezetű hirdetési kategóriát a hirdetési eszközök közül.

Mint ismeretes, az amerikai sajtóban nemrég megírták, hogy a 25 év feletti nőkre szűrve havonta 150-nél több oltásellenes fizette hirdetés jelent meg a Facebookon.

A reklámok kitiltásán túl a Facebook leminősíti a témához kapcsolódó oldalakat és csoportokat, hogy azok kisebb eséllyel jelenjek meg majd a keresési találatok között. Viszont az is kiderült, hogy nem fogják törölni az oltástagadó posztokat, amit magán emberek raknak ki. 

Most azon dolgoznak, hogy kitaláljanak egy módszert, amivel a szakemberek álláspontját eljuttathatják az emberekhez, hogy több információhoz juthassanak a védőoltásokról.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tudta, hogy melyik weblap eszi meg a gépét?

Géza

Megszólalt a Huawei vezére: ezt lépik az amerikai szankciók hatására

Géza

A magyar netezők 80 százalékának van okostelefonja

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------