Image default
Bulvár

Komoly döntést hozott Lajcsi: nem csinálja tovább, végleg elköszön

21 év után szakít a Dáridóval Galambos Lajos.

Komoly lépésre szánta el magát Lajcsi: úgy döntött, 21 év után szakít a Dáridóval, mert szerinte a műsor rovására megy, hogy az emberek egyre megbízhatatlanabbak – írja a Bors. A mulatós zenész 1997 szilveszterén indította a műsort, mely abszolút nézettségi rekordokkal futott éveken keresztül. A Dáridónak sok magyar sztár köszönheti a népszerűséget – köztük Zámbó Jimmy, a Romantic együttes és Bódi Gusztiék. Lajcsi több világsztárt is vendégül látott – elfogadta a meghívását Thalía, Natalia Oreiro, de Chris Rea és Demis Roussos is.

A népszerű könnyűze­nei és szórakoztató műsor 2008-ig százharminc adáson át futott a TV2-n, később az MTV-n Szuperbuli néven, de egy időben a Story Tv és a Muzsika Tv is sugározta a Dáridóta műsort, mely jelenleg a Zenebutikon látható. Lajcsi neve az évek során összeforrt a Dáridóval, most mégis úgy döntött, kiszáll.

– Nagyon egyszerű ennek az oka. Amikor május végén, a maratoni tárgyalásomon összeestem, és mentővel vittek a Szent János kórházba, akkor sok mindent átértékeltem, górcső alá vettem. Eldöntöttem, hogy rendezem a soraimat, és megszabadulok minden stresszforrástól, amitől lehetséges. Az egyik ilyen a Dáridó, amelynek ugyan nagyon sokat köszönhetek, hisz ez a műsor alapozta meg a hírnevemet, de mostanra jobbnak látom, ha elbúcsúzom tőle. Legalábbis ami a producerkedést illeti. Eleget idegeskedtem, stresszeltem az életem során azon, hogy a fellépő eljön-e a műsorba, beszámítható állapotban van-e, azt adja-e elő, amit megbeszéltünk és úgy, ahogy azt a közönség elvárja tőle. Már csak önmagamért szeretnék felelősséget vállalni, mert elegem van a megbízhatatlan, link emberekből – magyarázta Borsnak Galambos Lajcsi, aki csak a producerkedést adja fel, a vendégszereplést, és a zenélést míg él folytatja.

blikk

Hasonló hírek

Új szerelmével pihent Sarka Kata

Mazsi

Csillagot kapott Mulder ügynök!

Edit

Szexkalandjairól vallott Nagy Ervin! Pofán kell köpnöm magam!

Mazsi