Hirmagazin.eu
Főoldal » Komoly betegségéről mesélt Gregor Bernadett
Bulvár

Komoly betegségéről mesélt Gregor Bernadett

A ma­gyar szí­nésznő hat éven ke­resz­tül ke­reste a meg­ol­dást. Sok min­dent ki­pró­bált a gyó­gyu­lás ér­de­ké­ben. Majd rá­ta­lált egy ősi gyógy­módra…

Berni még 2010-ben rogyott össze a színpadon. Szorított a mellkasa, izzadt és nem kapott levegőt. Ekkor derült fény pánikbetegségére. Sokan attól féltek, hogy rohamai miatt dolgozni sem lesz majd képes.

Pánikbetegség: minden, ami a lelki komfortérzést megzavarja, kiválthat pánikrohamot, aminek a testi tünetei igen változatosak: izzadással, torokszorítással, lábgyengeséggel, hányingerrel és sok egyébbel együtt járhat. Ha ezek a rohamok gyakran ismétlődnek, pánikbetegségről beszélünk.

A színésznő viszont nem adta fel. Mindent kipróbált. Végül sikerrel járt.

Mindössze egy hónapig fogyasztottam a gyógynövényt, de azóta már egy másik étrend-kiegészítőt szedek. Igaz, az már inkább a fogyással kapcsolatos

– árulta el Gregor Bernadett a hot! magazinnak, aki azt is elmondta, élete jobbra fordulása segíthetett leginkább a gyógyulásában.

Komoly betegségéről mesélt Gregor Bernadett

Dr. Rusz Edit, pszichológus szerint is létezik végleges megoldás a démonok leküzdésére

“Ha abban a pillanatban, amikor jelentkeznek a tünetek, a páciens elővesz egy papírt, és leírja, hogy mit érez, azzal lelassítja a gondolatai keringését. És bár az agyat továbbra is aktívan dolgoztatja, de egy másik irányba, így képes lefékezni a szorongást.”

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nagy bejelentést tett Majka! Minden rajongót sokkolt a hír!

Mazsi

Pszichológus segítene Szulák Andreának

Mazsi

Így nyaraltak Pásztor Tibiék

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------