Hirmagazin.eu
Bulvár

Komár László a halála előtt súlyosan megfenyegette Presser Gábort

Meglepő titokról rántja le a leplet Presser Gábor az önéletrajzi könyvének második kötetében.

Kiderült, a rock and roll hazai királya Pressernek köszönheti a sikerét, ő csinált belőle magyar Elvist. Ennek ellenére a kilenc éve elhunyt énekes a halála előtt sokkoló dolgot tett: súlyosan megfenyegette az LGT legendáját.

Kettejük története a hatvanas évek végére nyúlik vissza: egy, az Eötvös Klubban eltöltött sörözős estén Komár László elhívta Pressert a bandájába, a Scampolóba billentyűsnek. Nem sokáig dolgoztak együtt, hiszen beindult az Omega szekere, Presser Gáborra pedig ott volt szükség. Aztán berobbant az LGT-vel is, azonban nem feledkezett meg az énekesről.

Addig-addig segítette, amíg Komár Lászlónak végre sikerült a nagy áttörés, lemezei több százezres eladást produkáltak.

„Ez is bejött, Komár szórakozva futott be. Ahogy kell. És ez volt a cél. Közel húsz éve volt jelen, mikor váratlanul igazi sztár lett. Azért igazi, mert többször neki kellett feszülnie, de megcsinálta” – magyarázta a zeneszerző, aki ezt követően megdöbbentő fordulattal folytatta a könyvbeli emlékezést.

„Csak hát labilis volt szegény, egy nagyon is furcsán érzékeny és kiszámíthatatlan ember. Élete vége felé minden – még csak nem is sejthető – előzmény nélkül írásban súlyosan megfenyegetett. Bár nagyon jól ismertem, és tudtam, milyen érzelmi kitörésekre képes, ez kissé váratlanul ért, de nemsokára már lehetett hallani, hogy beteg, nincs igazán jól” – emlékezett vissza Presser, aki a levél pontos tartalmát nem közölte a kötetben, azonban nem mindenki lepődött meg az énekes fenyegetésén.

„Laci sosem volt könnyű eset, sőt, elég nehéz természete volt. Idős korára pedig még inkább magába zárkózott és szinte mindenkibe belekötött” – mondta a Blikknek két zenész egy közös ismerőse.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: MTI / Földi Imre)

Hasonló hírek

Összeomlott Pécsi Ildikó: Ebbe nem halhatok bele!

Mazsi

Kim Kardashian újra megjelent

Edit

Ezért nem csajozik Király Viktor

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------