Hirmagazin.eu
Főoldal » Kocsis Máté: Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére – videó
Belföldi hírek

Kocsis Máté: Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére – videó

A kiszivárgott hangfelvétel újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére, hiszen még a saját háza táján sem tud rendet tartani- mondta a Fidesz frakcióvezetője és budapesti elnöke szombaton.

Karácsony Gergely “őszödi beszéde” két napja került nyilvánosságra, arra kellene mielőbb “épelméjű magyarázatot” adnia, hogy hogyan kell érteni az általa elmondottakat – tette hozzá Kocsis Máté.

Ez az egész ügy újabb bizonyíték arra, hogy Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan Budapest vezetésére, hiszen még a saját háza táján sem tud rendet tartani, és teljesen mást mond a nyilvánosság előtt, mint zárt körben – mondta.

Kocsis Máté közölte, nem ez az első eset, amikor Karácsony Gergely ilyen kínos ügyekbe keveredik.

Korábban a saját párttársa rögzítette egy beszélgetésüket, ami szintén kínos helyzetbe hozta – tette hozzá.

Azt mondta, a mostani felvétel még kínosabb: mást mond zárt körben, mint amit a nyilvánosság előtt.

A felvétel szerint azt állítja, hogy őt Tóth Csaba, a zuglói szocialisták elnöke megfenyegette, és a nyilvánosság előtt is őt teszi felelőssé azért, hogy a kerületi parkolási szerződések – amelyeket egyébként aláírt – egy piszkos alku eredménye – közölte Kocsis Máté, megjegyezve: ez ellentmondásos.

Erre fel Tóth Csaba szombaton közzétett egy képet, ahol “felhőtlenül ölelkeznek” Karácsony Gergellyel – mondta a fideszes politikus. Hangsúlyozta: teljesen nyilvánvaló, hogy ezzel a fotóval is becsapják a budapestieket.

Olyan hamis képet állítanak be, mintha felhőtlen lenne a viszony, miközben a kiszivárgott hangfelvételen arról beszél, hogy őt Tóth Csaba, nem is először, megfenyegette – mondta.

Kocsis Máté szerint azért is kínos a felvétel Karácsony Gergely számára, mert két politikustársát, Tüttő Katát és Gy. Németh Erzsébetet gyakorlatilag teljesen alkalmatlannak és reménytelennek, rossz jelöltnek tart. Eközben a választási kampányban, a nyilvánosság előtt őket ajánlja a választók figyelmébe, őket támogatja.

Rossz nézni Karácsony Gergely kínosabbnál kínosabb bukdácsolását, és azt, hogy ezekkel az ügyekkel kapcsolatban egyre szerencsétlenebb magyarázkodásokba gabalyodik. Rossz nézni a “Párbeszéd pancser-polgármesterét” akkor is, amikor egymásnak ellentmondó nyilatkozatait “egyszerű és zavarodott” hazugságokkal próbálja cáfolni – mondta.

“Teljesen világos, hogy Karácsony Gergely már Zugló vezetésére is alkalmatlan volt, és teljesen világos, hogy Budapest vezetésére is az lenne” – fogalmazott Kocsis Máté.

infostart

Hasonló hírek

Kövér László szerint az EU nem tudja eldönteni, mit gondoljon a migránsválságról

Edit

Szijjártó Péter: megnyílt az átkelő Tornanádaskánál a magyar-szlovák határon

Géza

Nemzeti érdek, hogy a fiatalok versenyképes tudással rendelkezzenek (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------