Hirmagazin.eu
Főoldal » Kocsi ajtónyitás – Amikor nem működik a távirányító és az akkumulátor is lemerült..
Autók - motorok - hajók

Kocsi ajtónyitás – Amikor nem működik a távirányító és az akkumulátor is lemerült..

Reggel épphogy felébredünk, elkortyoljuk a reggeli forró teánkat, s már nyúlunk is a kocsikulcsért, hogy kinyissuk az ajtót, hadd pakolásszanak be a gyerekek, mire mi odaérünk.

Ráirányítjuk a kocsira a távirányítót a konyhaablakból, hiszen még van néhány dolog, amit össze kell pakolni a pulton a gyerekek után. Nyomogatjuk a távirányítót, de az autó nem reagál. Nem villannak fel a lámpák, nincs pittyegés, semmi.

Itt kezdődik el az igazi idegroham, hiszen nem elég, hogy a konyhában kellene összepakolnunk, most meg rohangálhatunk körbe-körbe a lakásban, hiszen még abban a hitben vagyunk, hogy csak ki kell cserélni gyorsan az elemet a távirányítóban, s máris kinyílik a kocsi ajtaja.

Megtaláljuk nagy nehezen a megfelelő típusú elemet, gyorsan bele is tesszük a távirányítóba, s elégedetten nyomjuk meg újra rajta a gombot, hogy ki tudjuk nyitni az ajtókat. Naná, hogy nem működik.

Nem villog az autó, még a riasztó fénye sem pislákol, és igazából semmi életjelet nem ad az autó. Valószínűleg lemerült az akkumulátor is.

Olvasd el itt, hogy mit érdemes akkor tenni, amikor nem működik a távirányító, és az akkumulátor is lemerült.

Kocsi ajtónyitás sérülésmentesen – Lehetséges?

Igen, hiszen most már vannak olyan vállalkozások, mint a Villám Autónyitás csapata, amely a lakosság számára könnyen megfizethető árért cserébe tudja kinyitni az autó ajtaját.

A professzionális technikai eszközöknek köszönhetően teljesen sérülésmentesen, karcolások vagy horzsolások nélkül tudják kinyitni a szakemberek az autó ajtaját.

Nem baj, ha tönkrement a távirányító

Nem jelent gondot emiatt az, ha semmire sem reagál a távirányító, hiszen a szerelők meg tudják javítani az elromlott távirányítót. Van olyan eset viszont, amikor nem lehet megjavítani.

Ebben az esetben természetesen tudnak készíteni hozzá újat, csak ez egy kicsit több ideig tart.

Ha csutkára lemerült az akksi, az sem probléma

Amennyiben a kellemetlen helyzet a házunk körül történik, csak be kell hozunk a lakásba az akksit, s otthon is fel tudjuk tölteni. Ezt csak akkor válasszuk, ha elbírjuk a nehéz akkumulátort, ellenkező esetben inkább kérjünk meg egy erős ismerőst, hogy vigye be a lakásba egy konnektor közelébe.

Természetesen az sem probléma, ha az autó akkumulátora az út szélén merült le teljesen, hiszen a jó öreg bebikázás segítségével tudnak bele elegendő áramot vezetni a kiérkező szakemberek. Ez általában elég szokott lenni arra, hogy elguruljon a kocsi a legközelebbi áramforráshoz, ahol aztán kényelmesen fel lehet teljesen tölteni az akkumulátort.

Mit ne tegyünk, ha ki akarjuk nyitni az autó ajtaját?

Tegyük el a feszítővasat és a féltéglát – egyáltalán miért vannak ilyesmik nálunk?

Jól néz ki a filmekben az, ahogy egy vékony kis rugalmas vasdarabbal kinyitják a színészek a kocsik ajtaját vagy egy féltéglát vágnak a kocsi ablakához. Viszont ha ez ilyen egyszerű lenne a valóságban, akkor senkinek sem lenne már autója, mert mindenkiét ellopták volna már.

Tegyük csak el a rejtélyesen előkerült feszítővasat és féltéglát, s inkább hívjuk fel a Villám Autónyitás csapatát a +36 20 575 15 95-ös számon, hiszen ők nem kőkorszaki megoldásokkal, hanem profi eszközökkel, sérülésmentesen nyitják ki a kocsi ajtaját.

Hasonló hírek

A Land Rover Nyitrát választotta

info

Csuti győzelmével zárult a 2017-es idény

Géza

A nap képe

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!