Hirmagazin.eu
Főoldal » Kóbor kutyus bújt a Jézuska jászlába, ami ezután történt szívmelengető!
Állatvilág

Kóbor kutyus bújt a Jézuska jászlába, ami ezután történt szívmelengető!

Most, hogy közeleg a karácsony, az emberek feldíszítik a lakást vagy a házat, van, aki a kertet is. Van ahol lámpákat, égősorokat is kiraknak, ez a karácsonyi dekoráció azonban nagyon különleges.  Mégpedig egy furcsa vendégnek köszönhetően

A Brazíliában fekvő Circiuma nevű faluban állították fel ezt a jászlat a kis Jézussal, dekorációként. Az egyik nap az arra járók furcsa dologra lettek figyelmesek. Egy kutyus, német juhász fajta,  befeküdt a jászolba a kisbaba mellé. A kutya békésen, nyugodtan szundikált a jászolban.

Mivel a kutyának nem volt gazdája, nem volt hová mennie, ezért szépen befészkelte magát a jászolba. Ennek a kutyának a története hamar sok ember figyelmét felkeltette az interneten és sok emberhez eljutott. Sőt, ennek köszönhetően a kutyusért valaki jelentkezett is, aki őt örökbe fogadta. A család már amúgy is szeretett volna egy német juhász kutyát, ezért ezt a kutyust örömmel látták.

A kutyus most új családjával ünnepelheti a karácsonyt és soha nem kell azon gondolkodnia, hol fog aludni. Igazi karácsonyi csodáról van szó.

csodalatos.co

Hasonló hírek

Kikelt két fióka a bekamerázott gemenci feketególya-fészekben – friss képek

Géza

Ez a halfajta sokaknál kiverte a biztosítékot! (+videó)

Géza

Csodálatos! Hattyúk tánca – VIDEÓ

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------