Főoldal » Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának
Bulvár

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának

Kóbor János a saj­tó­ból ér­te­sült róla, hogy Szö­ré­nyi Le­ven­té­vel nin­cse­nek jóban, és hogy a ze­nész nem iga­zán ked­veli őt.

Szörényi Levente egy nyilvános interjúban mesélt zenei pályájáról, az Illés zenekarról, a szocializmusról, barátságról és viszályról. Szóba került a 2001-es Illés-Metro-Omega koncert is, amelyen a három beatzenekar együtt hódította meg a színpadot. Most kiderült, nem is volt olyan egyszerű a közös munka.

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának
(Fotó: MTVA)

Ahogy azt Ripost is megírta, nem éppen szép szavakkal illette pályatársait a legendás zenész.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A hajdani közös koncertünk szervezése is nehezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek, már akkor is rosszak voltak, egymást is marták – árulta el Szörényi, akinek szavai igencsak rosszul estek az Omega együttes énekesének.

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának 1
(Fotó: TV2)

Nem tudtam, hogy haragban vagyunk vagy voltunk.

“Igazi konkurenciái nem voltunk egymásnak, hiszen más elképzelésekkel álltunk színpadra. De, ahogy a külföldiek közül a Scorpions és a Deep Purple hatott ránk a legjobban, itthonról az Illés és a Locomotív GT. Mindig figyeltük, mit csinálnak, és ehhez képest próbáltuk belőni a saját utunkat. Így tulajdonképpen fel is néztem rájuk, az a koncert pedig a pályám legcsodálatosabb koncertje volt, nagy öröm, hogy akkor még mindhárom zenekar teljes eredeti létszámában a színpadon tudott lenni” – reagált a Bors keddi számában Kóbor János, aki egyáltalán nem emlékszik semmiféle, a szuper koncert körüli konfliktusra…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A két nagy klasszikus – mindenki kedvence: a 83 éves Delon és a 86 éves Belmondo -videó

Géza

Felesége fékezte meg a piálásban Nagy Ferót!

Mazsi

Elképesztő sztori: Sean Penn titkos interjút készített egy mexikói drogbáróval

info