Hirmagazin.eu
Főoldal » Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának
Bulvár

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának

Kóbor János a saj­tó­ból ér­te­sült róla, hogy Szö­ré­nyi Le­ven­té­vel nin­cse­nek jóban, és hogy a ze­nész nem iga­zán ked­veli őt.

Szörényi Levente egy nyilvános interjúban mesélt zenei pályájáról, az Illés zenekarról, a szocializmusról, barátságról és viszályról. Szóba került a 2001-es Illés-Metro-Omega koncert is, amelyen a három beatzenekar együtt hódította meg a színpadot. Most kiderült, nem is volt olyan egyszerű a közös munka.

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának
(Fotó: MTVA)

Ahogy azt Ripost is megírta, nem éppen szép szavakkal illette pályatársait a legendás zenész.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A hajdani közös koncertünk szervezése is nehezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek, már akkor is rosszak voltak, egymást is marták – árulta el Szörényi, akinek szavai igencsak rosszul estek az Omega együttes énekesének.

Kóbor János visszaszólt legendás zenésztársának 1
(Fotó: TV2)

Nem tudtam, hogy haragban vagyunk vagy voltunk.

“Igazi konkurenciái nem voltunk egymásnak, hiszen más elképzelésekkel álltunk színpadra. De, ahogy a külföldiek közül a Scorpions és a Deep Purple hatott ránk a legjobban, itthonról az Illés és a Locomotív GT. Mindig figyeltük, mit csinálnak, és ehhez képest próbáltuk belőni a saját utunkat. Így tulajdonképpen fel is néztem rájuk, az a koncert pedig a pályám legcsodálatosabb koncertje volt, nagy öröm, hogy akkor még mindhárom zenekar teljes eredeti létszámában a színpadon tudott lenni” – reagált a Bors keddi számában Kóbor János, aki egyáltalán nem emlékszik semmiféle, a szuper koncert körüli konfliktusra…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hírességek szerelemgyerekei

info

Kínos incidens volt bíróságon Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla tárgyalásán!

Mazsi

Ezzel a férfivel boldog újra Liptai Claudia!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------