Hirmagazin.eu
Főoldal » Klubot indít gyerekeknek Mahó Andrea
Bulvár

Klubot indít gyerekeknek Mahó Andrea

hirmagazin_2015-08-08_164717

Mahó Andrea színésznő, énekesnő gyerek klubot indít, szeptembertől rendszeresen tart majd személyesen foglalkozásokat hat és tizennyolc év közöttieknek.
“Már régóta motoszkált a fejemben, hogy gyerekekkel foglalkozzak, az előzménye a nyári táborom volt, ahol a gyerekek annyira jól érezték magukat, hogy mindenképpen szerettek volna évközben is találkozni. Fontosnak tartom, hogy a mai rohanó világban a gyerekeknek is legyen hol kiengedniük a gőzt, ahol arról beszélnek amiről csak akarnak, és szeretném megtanítani nekik, hogy merjenek álmodni, legyen bátorságuk elindulni az álmaik irányába. Sokat fogunk nevetni, beszélgetni, játszani és játékosan tanulni” – mondta Mahó Andrea.

A színésznőként és énekesnőként is sikeres művésznek nem csak a tehetségkutatás és gondozás a célja a klub létrehozásával.

“Természetesen ha látok tehetséget és érdeklődést, mindenképpen segítek majd nekik, de a fő cél az, hogy jól érezzük magunkat. Az ének, a tánc és a beszédtechnika nagyon jó kifejező formák, így a gyerekek ki tudják saját magukból adni a maximumot. A lényeg, hogy ha jól érzik magukat a bőrükben, igazi csodákra lehetnek képesek, és ezt a szülők is látják” – jegyezte meg.

Mahó Andrea egyébként nem csak a való életben, hanem a színpadon is közel került a gyermekgondozáshoz. A Mary Poppinsban főszerepet, egy igazi dadát játszik, és érkezett egy újabb nevelőnő is az életébe: novemberben mutatják be a Pesti Magyar Színházban a Muzsika hangjait, ahol ő lesz a női főszereplő, Mária megformálója.

Forrás: mixonline; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kasza Tibi: Dróton rángatnak minket, és megrémít, hogy ez csak engem aggaszt

Mazsi

2865851 Ft-ért te is kipróbálhatod egy éjszakára Beyoncé luxusát….

Mazsi

Katalin többé nem engedelmeskedik Erzsébet királynőnek!

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------