Hirmagazin.eu
Életmód hírek

Klip a barátság világnapjára – videó

Klip a barátság világnapjára

A barátság világnapja (2021. július 30.) alkalmából új klipet jelentetett meg Az út a
Boldogsághoz Magyarország.

Mindenki ezt olvassa most!

Több, mint 20 gyerek közreműködésével készült az a mindössze egy perces, de annál tartalmasabb videó, ami az aranyszabály egy különleges változata, és az emberi kapcsolatok főbb összetevőit, azok közül is az erényeket igyekszik népszerűsíteni.

A barátság világnapja, illetve maga a barátság méltón képviseli azokat a pozitív értékeket, erényeket, mint például a figyelmességet, összetartást, szeretetet, őszinteséget, megbecsülést, melyek az igazi, hosszú távú, harmonikus emberi kapcsolatok alapjai is.

Az alkotók szerint a barátság világnapja ideális apropó ahhoz, hogy a rohanó világban egy kicsit megálljunk és elgondolkozzunk, hogy vajon elegendő figyelmet szánunk a szeretteinkre, barátainkra, ismerőseinkre?

Megfelelő gondoskodással, szeretettel, őszinteséggel vagyunk-e feléjük?

 

A klip segít elgondolkodni és pozitív változásra késztetni.

A felvételeket azért készítették fiatalokkal, mert a gyerekek könnyen képesek megtestesíteni az alapvető jót, a kedvességet, a barátságosságot, mivel így fordulnak a világ és mások felé, mindenféle előítélet nélkül, jó szándékkal, tele lelkesedéssel, érdeklődéssel, kedvességgel. Csak a rossz tapasztalatok, minták azok, melyek mindezt megváltoztathatják, átalakíthatják, ahogy kamaszokká, felnőttekké cseperednek az idő előrehaladtával. Az alapítvány elnöke, Novák Antónia így beszélt erről:

„Az iskolai agresszió gyakorisága szembe megy a gyerekek álmaival.

 

A videó tehát egyben a gyermekek vágyát testesíti meg, és ezáltal szerepe felnyitni felnőttek, a szülők,
pedagógusok, kisebb-nagyobb közösséget vezetők, véleményformálók szemét, hogy vállaljunk mindannyian felelősséget azért, hogy környezetünkbe, társadalmunkba visszaépítsük az alapvető értékeket.

Mindenki ezt olvassa most!

Nekünk felnőtteknek felelősségünk egy jobb, egy élhetőbb, barátságosabb, elfogadóbb világ létrehozása gyermekeink és persze mindannyiunk számára. Rajtunk múlik, ha jó e világban élni és az is, ha nem. …. Pont ez az oka annak, hogy nem mindegy, hogy milyen értékeket közvetítünk és erősítünk.

” A gyerekek olyan erényekre hívják fel a figyelmet a videóban, mint például igazságosság, hűség, sportszerűség, becsületesség, kedvesség, megbocsátás, udvariasság, barátságosság, szeretet és őszinteség.”

Az alkotók szerint a klip képes visszaadni a hitet az emberi jóságban, a pozitív változás lehetőségében, és arra ösztökéli az embert, hogy még jobb legyen és ő maga tegyen azért, hogy pozitív változás induljon el környezetében.

A klip elérhető az alapítvány Youtube oldalán is, de elsősorban Facebook-on való megjelenésre szánták, melynek 250.000 fős közönsége bizonyára örömmel veszi majd ezt az újdonságot.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az őrült szerelem halállal végződött… de férje halála után a nő megkapta amit érdemelt!

Mazsi

Génkezelt húst eszünk anélkül, hogy tudnánk róla

Mazsi

Ennyi cukrot kéne enned egy nap

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------