Image default
Külföld

Kivégzés a kocsmában: közvetlen közelről lőtték hátba az orosz maffiavezért – VIDEÓ

A vendéglátóhelyen található egyik térfigyelő kamera felvette, ahogy a fejvadász brutális hidegvérrel kivégzi az orosz maffia egyik kulcsfiguráját! Csak erős idegzetűeknek.

Hétvégén egy profi bérgyilkos hat, közvetlen közelről leadott lövéssel kivégezte az orosz maffia egyik kulcsfiguráját, a 39 éves Alexander Zhestokov. A brutális leszámolás egy belvárosi kocsmában történt Szibéria egyik nagyvárosában, Novokuznyeckben – írja a brit DailyMail a helyi sajtóra hivatkozva.

A merénylet minden mozzanatát  felvette a vendéglátóhely egyik térfigyelőkamerája.

Az áldozat és barátai éppen ünnepeltek a kocsmában, mivel Alexandert aznap engedték ki a börtönből. A szálhámos társaság italozott a pultnál, amikor egy napszemüveges, kapucnis ember odalépett Alexenderhez és egy hangtompítós pisztollyal  6 lövést adott le rá közvetlen közelről. A frissen szabadult maffiafőnök azonnal élettelenül a földre hullott.

Kivégzés a kocsmában: közvetlen közelről lőtték hátba az orosz maffiavezért - VIDEÓ
(crimerussia.com)

Az ilyen és ehhez hasonló leszámolások nem ritkák a vadkeleten, ahol hamar elteszik láb alól azt, akinek sok az ellensége. Alexandernek meg biztosan volt elég, hisz az orosz szervezett bűnözés egyik feje volt, aki drogoktól kezdve egészen a fegyverekig szinte minden illegális holmival szeretett kereskedni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tovább tüntetnek a sárgamellényesek, halálos áldozat és több száz sérült is van

Géza

Hatan haltak meg egy szatmárnémeti lakástűzben

info

Migránsokat küld vissza Magyarországra Belgium

Edit