Hirmagazin.eu
Főoldal » Kivégezte családját (18+)
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kivégezte családját (18+)

Nem várta meg, hogy kiköltöztessék, inkább kivégezte a családját

902A3409
A hálószobában összekötözve találták az andornaktályai házban az anyát és az ötéves lányát, akiket az asszony volt férje ölt meg. Az anyának és a gyereknek esélyt sem hagyott a férfi, akinek most kellett volna kiköltöznie a házból. Ehelyett a gyilkosságot választotta, majd magát is megölte. Egy különösen durva családi dráma helyszínén jártunk.

Januárban hivatalosan már elváltak, de a férj szinte még mindig otthon lakott, közben az asszonynak három hónapja egy másik férfi kezdett udvarolni, aki rendszeresen járt a házhoz – furcsa családi viszonyról és egy bírósági végzésről beszélnek annak az andornaktályai családnak a szomszédai, akiket hétfőn reggel holtan találtak otthonukban.

Mint kiderült, a 46 éves családfő végzett volt feleségével és 5 éves kislányukkal, majd öngyilkos lett. A holttesteket hétfő reggel hét óra körül a nő nagymamamája fedezte fel, ő szólt a rendőrségnek is.

Az Index információja szerint a férfi különösen kegyetlen módszert választott. Feleségét és lányát a hálószobában olyan hurokkötéssel kötözte össze, hogy gyakorlatilag egymás halálát okozták.

Akit mindenki csak „bolond Ferinek” hívott

A Heves megyei település nyugodt kertvárosi kis utcájában azt már mindenki tudta, hogy a pár kapcsolata megromlott, januárban pedig hivatalosan is elváltak. Ennek ellenére a biztonsági őrként dolgozó férj nem költözött el, „jött-ment, mintha mi se történt volna”.

Renáta pedig csak a bírósági végzésre várt, hogy kitehesse a házból volt férjét

– mondta az Indexnek több szomszéd is.

Van, aki szerint a férfinak éppen ma kellett volna elköltöznie, ám a rendőrség ezt egyelőre nem erősítette meg. Az asszonynak három hónapja viszont új udvarlója lett, aki rendszeresen megfordult a háznál.

Már ez is furcsa, nem?

– veti fel Szuromi Csaba, a család közvetlen szomszédja, aki szerint a szociális gondozónőként dolgozó anya és családja viszonylag zárkózottan élt. A válás ellenére mégis rendszeresen látták őket együtt, az apa pedig még szombaton is kislányával biciklizett az utcában. A szomszéd szerint a 46 éves férfi kifejezetten szerette a kislányát, de a családfőre sokan csak félbolondként tekintettek a településen: magában beszélt, kötözködött, az egyik szomszédot pedig a kutyájuk miatt fenyegette meg halálosan.

Két éve az egyik hipermarketben helyezkedett el biztonsági őrként, alig pár hetet dolgozott ott, aztán elküldték. Túl sokat beszélt magában

– meséli Szuromi.

Két hét alatt a második eset

Két hét alatt ez a második eset, amikor a családfő nem lát más kiutat, és szabályosan kivégzi családtagjait , majd a felelősségre vonás elől menekülve inkább öngyilkos lesz. Augusztus 23-án egy rózsadombi családot találtak holtan otthonukban . Akkor a 35 éves családfő 31 éves élettársával, 4 éves közös kisfiukkal és kutyájukkal is végzett, valószínűleg azért, mert a kapcsolat megromlott.

A rendőrök az andornaktályai anyát és lányát a hálószobában összekötözve, a családfőt pedig fél emelettel lejjebb, egy másik helyiségben találták meg. Miközben ők a házban helyszíneltek, az asszony új párja az utcában megtörten várt. Aztán nem sokkal délután három óra előtt az anya és a gyerek holttestét kihozták a házból. Ebben a pillanatban a 80 éves nagymama is feltűnt, és csak annyit kért a rendőröktől,  hadd nézze meg még utoljára unokáját és dédunokáját.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

index, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Mumifikálódott holttestet találtak egy nyíregyházi pincében

Mazsi

Kamionban bújtak meg

Géza

Bűnmegelőzés: Bűnmegelőzési előadás látássérülteknek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------