Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitüntették Dávid Ilonát a Volánbusz átszervezéséért
Életmód hírek

Kitüntették Dávid Ilonát a Volánbusz átszervezéséért

Lánczy Leó-díjjal és pénzjutalommal ismerte el Bártfai-Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter Dávid Ilonának, a Volánbusz elnök-vezérigazgatójának a cég átszervezésével kapcsolatos munkáját.

Lánczy Leó-díjat adományozott a Volánbusz Zrt. elnök-vezérigazgatójának a regionális közlekedési központok Volánbusz Zrt.-be történő integrálása során nyújtott kimagasló szakmai munkájának elismeréseként az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából Bártfai-Máger Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter – adta hírül a vállalat. Dávid Ilona szűk körben vette át az elismerést, egyúttal jelezte, hogy

a díjjal járó pénzjutalmat – mint alapító – egy hamarosan létrejövő, jótékony célokat szolgáló alapítvány javára ajánlja fel.

A tárca nélküli miniszter a díjjal azt honorálta, hogy sikeresen megvalósult a regionális központok integrációja a Volánbusz Zrt-be. A 2018-ban elhatározott döntés eredményeképp a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt., a Dél-dunántúli Közlekedési Központ Zrt., az ÉNYKK Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt., a KMKK Középkelet-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és a KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. 2019. október 1-jével a Volánbusz Zrt. része lett.

A közlemény szerint a hatékonyabb működés kialakításával a társaság a közelgő piacnyitás után versenyképes vállalatként, a közúti közösségi közlekedés kiemelkedő szereplőjeként tudja folytatni a munkát. Az új Volánbusz évente mintegy 667 millió utas szállításáról gondoskodik; több mint 19 ezer dolgozójával a harmadik legnagyobb foglalkoztató az állami vállalatok között.

Hasonló hírek

Megnyitja első kávézóját a Nespresso

info

30 év után végre megfürdött a víz fobiás nő

Mazsi

Szent kapu nyílik Bodajkon, az ősi zarándokhelyen

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------