Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitört a botrány, meztelen képet kért jobb jegyért a pesti tanár
Belföldi hírek

Kitört a botrány, meztelen képet kért jobb jegyért a pesti tanár

Jobb je­gye­kért cse­rébe mez­te­len ké­pe­ket kért a di­ák­já­tól egy Pi­lis­vö­rös­vá­ron ta­nító ma­tek­ta­nár – tudta meg a Ri­post. In­for­má­ci­ó­ink sze­rint a férfi több­ször is sze­xu­á­li­san kö­ze­le­dett a fiú ta­nít­vá­nyá­hoz. A fiú az is­kola ve­ze­té­sé­hez és a szü­le­i­hez for­dult, akik azon­nal lép­tek.

Csendes, jó hírű iskola az a pilisvörösvári gimnázium, ahol a fegyelem és a szabályok betartása fontos, a diákok minőségi oktatásban és színvonalas nevelésben részesülnek, a szülők bizalommal engedik ide gyermekeiket.

Annál kínosabb volt, amikor kiderült, hogy az iskolában nemrégen tanító matematika tanár szexuálisan közeledett az egyik diákjához.A szülők először azt hitték, csak gonosz pletyka, miszerint az egyik tanár meg akarta rontani a diákját, de aztán kiderült, hogy a hír igaz.

A Ripost-nak egy aggódó anyuka mesélte el a történteket, helyeselve, hogy az iskola rögtön köremailben adott tájékoztatást arról, hogy az új matektanár távozik, és nem a szakmai munkájával volt gond.

Kíváncsi vagy, hogy mit tett a tanár, diákjával? Az is érdekel, hogy a szülők mit meséltek és a diákok hogyan viszonyulnak az esethez? Akkor keresd a csütörtöki Ripost napilapot az újságárusoknál!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egész Budapest megbénul Putyin érkezése miatt – Itt vannak a pontos részletek: már kedden megkezdődnek a lezárások és a forgalomkorlátozások

Géza

Hagymás sült vér

info

Beszámoló Orbán Viktor Miniszterelnökünk mai napi tusványi beszédéről, és az ott történtekről.. Oszd meg

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------