Image default
Bulvár

Kitiltja az esküvőjéről a gyerekeket a magyar luxusfeleség!

A híresség nem szeretné, ha tipegők jelenléte rontaná el a nagy napját, mert úgy érzi, akkor a násznép sem tudna önfeledten szórakozni.

Kitiltotta a gyerekeket a közelgő esküvőjéről Vasvári Vivien! A Feleségek luxuskivitelben szereplője már az esküvői meghívóban is kikötötte, hogy a saját gyermekein kívül más lurkót nem enged részt venni sem az esküvőn, sem pedig az azt követő lagziban.

“Már korábban is jeleztem, hogy nem lehetnek kicsik az esküvőmön. Ha gyerekek vannak egy ilyen bulin, úgy vettem észre, nem igazán tud jól szórakozni a násznép. Tény, vagy rájuk kell figyelni ilyenkor, vagy arra, hogy korán indulnia kell a szülőknek” – mondta el a Blikknek Vivien.

A híresség a két gyermekét, Arianát és Edwardot örömmel látja az esküvőn, ám a lagzit már egy vendégházban töltik a bébiszitterekkel.

Vivien előbb azonban egy másik ünnepre készül: fia keresztelőjére, aki nemrégiben született Miamiban. A kisfiú ünnepségét még a júliusi lagzi előtt szeretné megejteni, így most minden napja a szervezésről szól.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hét dolog, amit talán nem is tudott Emily Bluntról

Géza

A 14 éves lány V alakba teszi a lábát, majd a zsűri álla a padlót veri – VIDEÓ

Edit

Figyelem! Újabb hazugság terjed az interneten! (Olvasd el és nézz meg egy Terence Hill videórészletet!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------