Image default
Bulvár

Kitálalt Zimány Linda, elege lett a pletykálkodásból

Miután elterjedt róla egy fotó, egy focistával hozták hírbe. Most elmondta, valójában milyen kapcsolatban állnak.

Egy focistával hozták hírbe a szingli Zimány Lindát, aki nem érti, mi a szenzáció abban, ha puszit ad egy barátjának. Most elmesélte, milyen kapcsolat fűzi Guzmics Richárdhoz.

Bors is felhívta Zimány Lindát, hogy az új szerelemről kérdezze, miután elterjedt róluk egy puszis fotó, de kiderült, hogy teljesen más az igazság.

“Egy hotel mellett lévő étteremben voltam. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, s ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra. De egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk, s a végén puszit adtunk egymásnak – nyilatkozta a Borsnak a csinos ügyvédnő, aki évek óta ismeri a focistát, mert korábban egy baráti társaságba jártak.

Zimány Linda szerint ismertsége miatt nagyon nehéz párt találnia. Egy ilyen szituáció pedig csak tovább bonyolítja a helyzetét.

“Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak az­zal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz. Már előre félek a nyártól, a fesztivál-szezontól. Bármelyik ismert sportolóval, színésszel, zenésszel beszélgetni fogok, akkor mindennap megírják majd, hogy vele járok?” – tette fel felháborodottan a kérdést Zimány Linda.

Linda azt is elmondta, hogy Guzmics Richárd csak nevetett az újságcikkeken.

Forrás, fotó: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Így nézett ki Melania Trump a plasztikai műtétei előtt

Edit

Különös, titkos kapcsolatáról vallott Erős Antónia

Mazsi

Dráma Budapesten: borzalmas baleset érte a magyar énekest

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------