Image default
Bulvár

Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész

Szö­ré­nyi Le­vente egy nyil­vá­nos be­szél­ge­té­sen val­lott őszin­tén pá­lya­tár­sa­i­hoz fű­ződő vi­szo­nyá­ról. Egy per­cig nem ker­telt, el­árulta, kik azok, akik­kel soha többé nem lépne szín­padra!

A Rockmúzeumban tartott beszélgetős estet Szörényi Levente, ahol felidézte nem éppen kellemes múltbéli emlékeit. A zenészlegenda szinte az összes népszerű pályatársával fellépett már, a legtöbbjükkel pedig csúnyán össze is veszett.

Rajongóinak most őszintén vallott arról, kivel miért romlott meg a kapcsolata.

Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész
Fotó: Facebook

Bródy Jánossal például még 1973-ban rúgták össze a port. Bródy megsértődött, mert amíg ő börtönben volt, nélküle is koncerteztek – írja a Bors.

Ám nemcsak Bródyval különbözött össze, Koncz Zsuzsa is megorrolt rá. Például azért, mert helyette Kovács Katival készítettek lemezt.

“Sokféle politikai természetű vitánk akadt Koncz Zsuzsával az évek folyamán, de a Rohan az idő közös sikerünk, az nem vitatható el tőlünk.”

– emlékezett vissza Szörényi, aki a nézetkülönbségek ellenére bármikor szívesen együtt dolgozna a legendás énekesnővel.

Vannak azonban olyanok, akikkel soha többé nem kérne a közös sikerből. Szörényi nem kertelt, kategorikusan kijelentette, hogy az Omegával bizony már nem állna színpadra. Méghozzá emberi okok miatt.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták.”

– árulta el csipkelődve Szörényi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Börtönbe kerülhet a Kossuth-díjas színésznő

Mazsi

Keresztes Ildikó roppant kitartó

info

Tönkreteheti Katinkát a bujkáló Tusup

Mazsi