Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész
Bulvár

Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész

Szö­ré­nyi Le­vente egy nyil­vá­nos be­szél­ge­té­sen val­lott őszin­tén pá­lya­tár­sa­i­hoz fű­ződő vi­szo­nyá­ról. Egy per­cig nem ker­telt, el­árulta, kik azok, akik­kel soha többé nem lépne szín­padra!

A Rockmúzeumban tartott beszélgetős estet Szörényi Levente, ahol felidézte nem éppen kellemes múltbéli emlékeit. A zenészlegenda szinte az összes népszerű pályatársával fellépett már, a legtöbbjükkel pedig csúnyán össze is veszett.

Rajongóinak most őszintén vallott arról, kivel miért romlott meg a kapcsolata.

Kitálalt pályatársairól a legendás magyar zenész
Fotó: Facebook

Bródy Jánossal például még 1973-ban rúgták össze a port. Bródy megsértődött, mert amíg ő börtönben volt, nélküle is koncerteztek – írja a Bors.

Ám nemcsak Bródyval különbözött össze, Koncz Zsuzsa is megorrolt rá. Például azért, mert helyette Kovács Katival készítettek lemezt.

“Sokféle politikai természetű vitánk akadt Koncz Zsuzsával az évek folyamán, de a Rohan az idő közös sikerünk, az nem vitatható el tőlünk.”

– emlékezett vissza Szörényi, aki a nézetkülönbségek ellenére bármikor szívesen együtt dolgozna a legendás énekesnővel.

Vannak azonban olyanok, akikkel soha többé nem kérne a közös sikerből. Szörényi nem kertelt, kategorikusan kijelentette, hogy az Omegával bizony már nem állna színpadra. Méghozzá emberi okok miatt.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A koncertszervezés is ne­hezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg szerencsétlenek már akkor is rosszak voltak, egymást is marták.”

– árulta el csipkelődve Szörényi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Pedofilok zaklatták a magyar sztár kislányát

Mazsi

„Csodálatos dolog lehet anyává válni” – Nehéz döntéséről beszélt Oláh Ibolya

Géza

Vilmos herceg egy autóbalesetben sérült kislányt mentett

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------