Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Kitálalt Klapka lánya: Botrány robbant ki az özvegy és gyerekek között!
Kitálalt Klapka lánya: Botrány robbant ki az özvegy és gyerekek között!
Fotó: Keller Mátyás

Kitálalt Klapka lánya: Botrány robbant ki az özvegy és gyerekek között!

Hirdetés

Szomorú karácsony vár Marikára, Klapka György gyászoló özvegyére, akitől teljesen eltávolodtak az elhunyt üzletember gyerekei. A konfliktus azóta tart, hogy lezárult a hagyatéki tárgyalás: fél éve szűnt meg a kapcsolat a családtagok között. Megdöbbentő információkat tudott meg a Ripost a kialakult helyzetről!

Egy rokon tálalt ki lapunknak arról: széthullott Klapka György családja! A szomorú vallomás szerint az özvegy teljesen magára maradt, és a vállalkozó gyerekei között is komoly viták pattantak ki.

“Még az apjukhoz, a temetőbe se jár ki mindegyik gyerek. Dennis nem vesz fel a telefont Marikának, aki ennek ellenére is sokat segít a fiúnak: többször küldött neki bútorokat, hogy be tudja rendezni a lakását. Hála az nem volt! A Klapka Üzletház alkalmazottjai pedig nem mehetnek a családi házhoz segíteni valami oknál fogva. Gyurit a guta ütné meg, ha látná, mi történik! Marinak pedig muszáj lesz jobban odafigyelnie az egészségére, nehogy még jobban tönkretegyék lelkileg ezek a botrányok. Egyszer már került kórházba a stressz miatt…” – mondta lapunknak az egyik rokon, aki nagyon szeretné, ha újra béke lenne.

Kitálalt Klapka lánya Botrány robbant ki az özvegy és gyerekek között! 1

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: