Főoldal » Kitálalt Hódi Pamela: szomorú, mit tett kislányával Berki Krisztián
Bulvár

Kitálalt Hódi Pamela: szomorú, mit tett kislányával Berki Krisztián

A csi­nos üz­let­asszony nem érti, ho­gyan te­hette meg ezt Na­ti­val az izom­ce­leb.

Berki Krisztián és Katona Renáta Mazsi titokban összeházasodott, amire A legbátrabb pá­ros forgatásán, Máltán derült fény. Berki a hírt meg is erősítette, és az is kiderült, minden Mazsi vágyálmai szerint történt a nagy napon.Sokan mégis úgy vélik, sántít a történet.

Berkiről jól tudjuk, hogy mindenből szeret pénzt csinálni. Anno Hódi Pamelával tervezett, majd végül meghiúsult esküvőjénél ki is jelentette, üzletnek tekinti a lagzit. Ezért is idegen tőle a lépés, hogy titokban nősült. Különös az is, hogy saját gyermeke nem volt a meghívottak között.

Bors megkereste Berki egykori menyasszonyát, Hódi Pamelát, aki elárulta: ő is csak utólag értesült az eseményről, és Natasa Zselyke sem tud a frigyről.

“Gratulálok nekik, biztos szép volt minden, de én nem tudok erről semmit.

Valószínűleg hatalmas bulit csaptak a rokonokkal, barátokkal, de bárhogy is történt, nem értem, miért nem lehetett ott Nati.

“De nyilván megörökítették az örömteli pillanatokat, úgyhogy a fotóalbumot gondolom majd fellapozhatja Nati” – mondta Pamela, aki többször is visszautasította Berkit.

“Krisztián többször is megkért, hogy hordjunk aranygyűrűt, de megmondtam, addig nem, amíg nem vesz feleségül. Mindig is nagy álmom volt egy esküvő, és ahogy a nagyszüleim, karikagyűrűt hordjak majd, de a színjáték nem szerepelt a vágyaim között” – emlékezett vissza Pamela, aki cseppet sem bánja, hogy nem lett belőle Berkiné.

“Szívből örülök, hogy Mazsi van Krisztián mellett. Jól bánik a gyerekemmel, a szabályaimat – hogy például a közösségi oldalát ne posztolja szét Natival – mára betartja, a nézeteltéréseinket elsimítottuk, és nekem ez a fontos” – mondta Pamela, aki még nem házasodik, és leszögezte: exével ellentétben, ő sosem hagyná ki kislányát az esküvőjéből.

Forrás: Ripost

Fotó: Szabolcs László

Hasonló hírek

Elbűvölőek, pedig csak hátulról láthatjuk őket

info

Kiderült: megcsalták a magyar sztárt, ezért vált el

Mazsi

Menekülés a drogpokolból: ez vár Curtisre az elvonón

Géza