Főoldal » Kitálalt Falusi Mariann: Emiatt veszekszik Lang Györgyivel!
Bulvár

Kitálalt Falusi Mariann: Emiatt veszekszik Lang Györgyivel!

A két énekesnő barátsága legendás! Mégis kihozta őket a sodrukból valami… Mariann elárulta, miben nem értenek egyet Györgyivel!

Tapintható az összhang Falusi Mariann és Lang Györgyi között! A Pa-Dö-Dő énekesnői között legendás barátság alakult ki az elmúlt évtizedek során. Köztudott, hogy az élet bármilyen akadályt is gördít eléjük, egymásra mindig támaszkodhatnak. Ha vitáznak, az is maximum csak munkaügyből fakad, és gyorsan megtalálják a közös nevezőt.

Kitálalt Falusi Mariann: Emiatt veszekszik Lang Györgyivel!

“Nézeteltérésünk, vagyis inkább vitánk csakis munkaügyben, a megoldások különbözőségén alakult ki néha. De természetesen a közös cél mindig felülírta a felesleges szócsatákat. Egy kicsit sem vagyunk nehéz emberek, ha nem áll az utunkba butaság, vagy ha nem vagyunk céltáblái pusztán rosszindulatból, félelemből, öncélú bántásból eredő piszkálódásnak” – árulta el  Falusi Mariann, aki elárulta, új vizekre eveznek.

“Ugyan harminc éve van színpadon a Pa-Dö-Dő, most mégsem a megszokott dalokkal és felállásban várjuk a közönséget. A régmúlt dalait idézzük fel, “Egy kicsit kuplézgatunk” a Hatszín Teátrumban. Szeptember 26-án elhangzik majd több ismert musical is, Edith Piaf- és Karády Katalin-dalok, valamint egy-két érdekesebb témájú Pa-Dö-Dő-dal is. Mindezt humorral, és közvetlen társalgással körítve, a nézőkkel együtt énekelve, ahogy kell” – mondta lelkesen az énekesnő.

 

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Na végre! Az Instagram visszahozta azt a funkcióját, ami mindenkinek nagyon hiányzott már

Géza

Zokogott a rémült feleség: súlyos betegséggel küzd Robbie Williams

Mazsi

Lebukott: Méregdrága gyűrűvel kérték meg Kiszel Tünde kezét!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------