Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt Diana hercegnő titkáról egykori bizalmasa: Halála előtt ezt tervezte
Bulvár

Kitálalt Diana hercegnő titkáról egykori bizalmasa: Halála előtt ezt tervezte

Valójában ezt a férfit szerette.

Diana hercegnő múltjából ismét egy titok látott napvilágot. Kiderült, milyen üzeneteket hagyott hátra bizalmasának, Simone Simmonsnak nem sokkal a halála előtt.

Diana hercegnő halálosan unta a média érdeklődését. Nyugalomra vágyott, és azt tervezte, hogy a tengerentúlra, Los Angelesbe költözik. Állítólag már az ingatlanok között böngészett, sőt ki is szemelte magának Julie Andrews színésznő házát. Akkor Diana azt is elárulta a most 59 éves Simmonsnak, hogy már nem szerelmes akkori párjába, Dodi Al-Fayedbe, és visszavágyik korábbi szerelméhez, Hasnat Khan szívsebészhez.

“Ezek az üzenetek megmutatják, hogy Diana jobban bízott bennem, mint bárki másban a világon. Soha senkinek nem hagyott üzeneteket a rögzítőjén. Ezeket az üzeneteket azért adom ki a kezeim közül, mert hiszem, hogy a rajongókat megnyugtatja a koronavírus, a Brexit és a királyi család körüli botrányok ezen nehéz időszakában. Ha Diana még élne, ezeket a sötét napokat bevilágítaná a belőle áradó fénnyel” – mondta Simmons.

FemCafé

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Így keres halála után is milliárdokat özvegyének Gábor Zsazsa

Mazsi

Elhunyt George Michael

Edit

Caramel tündéri kislányától tuti elolvadsz!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------