Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt az ismerős Vitray Tamás volt feleségéről! „Ha újra összekerülnének, abból atomrobbanás lenne”
Bulvár

Kitálalt az ismerős Vitray Tamás volt feleségéről! „Ha újra összekerülnének, abból atomrobbanás lenne”

„Nem az a fajta, aki csendben marad.”

Az operett nagyasszonyai Oszvald Marika, Lehoczky Zsuzsa, és Vitray Tamás volt felesége, Kállay Bori. Máig nagyon fiatalosak, energikusak, csodálatosak. Azonban azzal mindenki egyetért, hogy bármennyire is nagy durranás lenne, nem szabad őket együtt színpadra engedni…

Best magazinnak egy olyan ismert férfi kollégájuk mesélt a tündöklő dívákról, aki mindhárom színésznővel dolgozott már együtt.

– Természetes, hogy mindegyikük a legjobb akart lenni, sikeresebb, tündöklőbb a másiknál. Hamar kialakultak a körök. Lehoczky Zsuzsa és Galambos Erzsi barátok lettek. Oszvald Marika mindig az a típus volt, aki igyekezett kimaradni a csatározásokból, pletykákból. Rengeteget dolgozott, rengeteg helyre járt fellépni, és drágának tartotta az időt arra, hogy részt vegyen a furkálódásokban. Kállay Bory pedig mindig is nagyasszony volt, de nem a fajta, aki csendben marad. Soha nem rejtette véka alá a véleményét, és egy-egy jól irányzott mondattal, csípős megjegyzéssel bármikor bele tudott taposni mások lelkébe – meséli az ismert férfi kolléga. – Közben mégis ő volt a legelőkelőbb mindannyiuk között. (…) Sokáig úgy alakult, hogy Kállay látva saját szerepkörében a kőkemény konkurenciát és a finoman szólva sem baráti légkört, inkább vidéken maradt, hiszen ő ott igazi sztár lehetett – magyarázza a kolléga, és elárulta, hogy Bori a vidékiek mellett sok külföldi felkérést is elvállalt, 2008-ig csak koncertek során és szerkesztett műsorokban állt az Operettszínház színpadára.

2008-ban aztán megkapta Anhilte szerepét a Csárdáskirálynőben, és először játszhatott a Nagymező utcában. Oszvald és Lehoczky már akkor is gyanakodva méretették, de amíg nem került sor közös munkára, addig nem volt nagyobb baj… 2015-ban azonban mindhárman szerepet kaptak a Csínom Palkó című előadásban.

– A próbák során hamar kiderült, hogy valójában hosszú évekre visszanyúló feszültség van közöttük. Bori rendszeresen megjegyzéseket tett a kolléganőkre, a jelenetekben próbálta saját magát jobb pozícióba hozni, mindenkit maga ellen hangolva ezzel. Oszvald Marika akkor már több mint 40 éve volt szerződésben a színházzal, így joggal érezte sértve magát. (…) Végül azt a megoldást választotta, hogy próbált nem tudomást venni a művésznőről. Lehoczky Zsuzsa azonban más vérmérsékletű . Ő nehezebben viselte kolléganője kioktató természetét, többször hangot is adott a véleményének – meséli a a lapnak egy másik ismert művész. Hamar kiderült, hogy bár biztos sok néző ürülne, ha együtt láthatná a három dívát, mégis jobb, ha erre nem kerül sor többé. Ezt az egy alkalmat leszámítva egy rendező sem hívta őket együtt sehova. – A szakmában van egy hallgatólagos vélemény, ha ők újra összekerülnének, abból atomrobbanás lenne. Egyébként, ha nem is mondja ki, Kállaynak nagy tüske lehet, hogy az ő munkásságát soha nem ismerték el állami díjakkal. Ezért is akar a mai napig újra bizonyítani.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

10 milliót költött a nő, hogy tökéletes mosolya legyen: fotón az eredmény

Géza

A Sztárban sztár kulisszatitkai

info

Szellő István gyerekei összetörtek a gyásztól

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------