Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő
Bulvár

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő

Ken Wharfe több évet töl­tött a her­cegnő szol­gá­la­tá­ban, és most egy könyv­ben me­sélt arról, hogy mi­lyen is volt va­ló­já­ban Diana.

Diana hercegnő személye maga a megingathatatlan a tökéletesség, a fél világ szentként imádja. Ám életében korántsem volt ilyen népszerű, és legalább annyian támadták a viselkedése miatt, mint amennyien imádták.

Sokan csak egy feltűnési viszketegséggel megáldott házasságszédelgőnek tartották, aki szerelmesebb volt a saját hírnevébe, mint bárki másba. És akik ismerték személyesen, azok alá is írják, hogy ezért az imázsért mindent meg is tett. De nem ok nélkül.

Nem az ő döntése volt, hogy ide jutott.

Ken Wharfe, Diana egykori kirendelt testőre most egy könyvben árulta el, hogy mik voltak azok a pillanatok, amik a hercegnő személyiségét formálták.

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő

Wharfe szerint minden akkor kezdődött, amikor Diana kénytelen volt részt venni férje egykori szeretője, Camilla születésnapi partiján. Ám amikor Károly és Camilla együtt eltűntek, rájött, hogy nemcsak egykori szeretők, hanem még mindig azok. Innentől kezdve a kapcsolata a herceggel folyamatosan romlott, és ez érthetően nagyon megváltoztatta.

Persze először próbált békülni, de Károly egyfolytában hazudott neki, és a királynő sem volt hajlandó a fiára parancsolni. Csak annyit kért, hogy nyilvánosan ne jelenjen meg Camillával, kizárólag Dianával.

Második fiuk, Harry születése után pedig végleg befellegzett a házasságuknak. Károly ugyanis folyamatosan elutasította Diana közeledését, és úgy kezelte mint egy béranyát, aki gyerekekkel ajándékozza meg.

A szerelemre és megbecsülésre vágyó Lady D ezért szintén máshol kezdte keresni a boldogságot, és összeszűrte a levet a háborús hős James Hewittel. Minderről tudomást szerzett a királyi család is, és innentől kezdve mindent megtettek, hogy Diana kikerüljön a palotából.

Kitálalt a testőr! Ilyen volt az igazi Diana hercegnő 1
HRH PRINCESS OF WALES
Attending the British Fashion Awards at the Royal Albert Hall, wearing an ivory silk crepe evening dress designed by Catherine Walker, Image: 22089193, License: Rights-managed, Restrictions: For queries call UPPA + 44 (0)20 7421 6000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPPA News

A királynő egyre többet kritizálta a jótékonysági tevékenységéért és a híres barátaiért, mondván ezzel csak magát promótálja. Károly barátai pedig elterjesztették, hogy Hewitt Harry igazi apja, nem pedig a herceg. Amivel örök lelki sebeket okoztak Dianának, és sokak szemében örökre el is ásták ezzel.

Valamint ennek köszönhetően megszületett az a Diana, aki nem csak szereplője volt a bulvársajtónak, hanem az irányítója is. Fotósok és újságírók tucatjaival tartotta a kapcsolatot, és mindent megtett azért, hogy olyan kép jelenjen meg róla, amilyet ő akart kialakítani. Ami ugyanúgy ellenszenvessé tette egyesek szemében, de egyben páncélt is jelentett neki, hogy ne érje több sérelem.

Persze mindez csak részben sikerült, és végső soron a média “magára húzásával” a saját halálában is közrejátszott…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Megszenvedtek érte, de végre boldogok: tizenöt évvel a Nagy Ő után talált rá a szerelem Molnár Anikóra – fotó

Mazsi

Sokkot kaptak a rajongók: ide teszi be hatalmas fenekét Nicki Minaj -VIDEÓ

Mazsi

Ilyen álompasi volt Bud Spencer fiatal korában: ritka képek a fiatal Bud Spencerről ikonikus szakálla nélkül

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!