Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt a makói férfi, akinek nyolccentis csövet hagytak a combjában!
Egészség - betegség

Kitálalt a makói férfi, akinek nyolccentis csövet hagytak a combjában!

Lé­nárt Ist­ván 8 évvel ko­moly mű­tétje után vette észre, hogy egy mű­anyag csö­vet hagy­tak a lá­bá­ban a sze­gedi kli­ni­kán. A kór­ház tagad, a makói férfi perre ké­szül!

Óriási vihart kavart a neten a 62 éves Lénárt István története. A makói férfi 2009 novemberében szenvedett súlyos balesetet, a szakadó esőben próbált meg átszaladni az úttesten, amikor egy autó elgázolta.

“Hat métert repültem a levegőben, egyetlen szerencsém az volt, hogy nem ütöttem be a fejem. Akkor már nem élnék. Bal kezemet leszámítva egyetlen ép végtagom sem maradt, nyolc helyen voltak töréseim”

– idézte fel a férfi a Ripost-nak megrázó élményét.

Makóról azonnal a a szegedi traumatológiára száguldott vele a mentő, ahol háromszor is megműtötték, jobb karját és mindkét lábát operálni kellett. A hosszú gyógyulási folyamatot követően már-már azt hitte, örökre elfelejtheti szörnyű balesetét, ám jobb lába továbbra is pokolian fájt.

“Fáradékony voltam és folyamatosan fájt a lábam. Persze komoly műtéten voltam túl, ám akkor sem értettem, miért nem szűnik meg a kín” – magyarázta a férfi, aki teljesen véletlenül, tévézés közben jött rá, mi történt valójában.

“Végigsimítottam a combomat és valami szokatlanul keményet vettem észre. Ahogy jobban megvizsgáltam, rájöttem, ez egy csőszerű, kemény valami!”

István ezután a makói kórházba ment, hogy utánajárjon megdöbbentő felfedezésének. Kiderült,

egy 8 centi hosszú, műanyag csődarabot felejtettek a lábában.

A férfi ezután elment a háziorvoshoz, aki azonnal beutalta a sebészetre. Az ott készült röntgenfelvétel azonnal kimutatta, valóban egy műanyag tárgy, egy úgynevezett dréncső maradt a testében. Miután sem a baleseti műtétje előtt, sem azóta nem operálták, biztos abban, hogy ez nyolc évvel ezelőtt kerülhetett az alsó lábszárába, majd onnan vándorolt fel valahogy a combjába.

A csövet azóta eltávolították, ám István nem nyugszik bele a történtekbe. Műhibapert indít a kórház ellen, akik meglepő cáfolattal álltak elő. Közölték, hogy a férfi műtétjének idején még nem is használtak ilyen eszközt.

“Az operációt végző egyetemi docens kizártnak tartja, hogy a nemrég ambulánsan eltávolított drain cső-darab a betegben a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Traumatológiai Klinikáján történt ellátása kapcsán maradt volna vissza. Mind a rendelkezésre álló műtéti leírás, mind a műtét utáni RTG felvételek ezt egyértelműen bizonyítják.”

– közölte az intézmény a Ripost-tal.

István viszont határozottan emlékszik rá, hogy jobb karjába is bevezettek egy ilyen csövet, a kórház állítását pedig nem érti. Reméli, hogy a bíróságon sikerül majd bebizonyítania igazát.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egyszer volt, hol nem volt, avagy hogyan segítenek a mesék a gyógyulásban

Edit

Részlegesen lebénult, kórházba került Kiszel Tünde

Géza

Az emberiség történetének leghalálosabb csalása a füstszűrő?

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------