Hirmagazin.eu
Főoldal » Kitálalt a beteg Benkő László fia! Kettős csapás sújtja a családot
Bulvár

Kitálalt a beteg Benkő László fia! Kettős csapás sújtja a családot

Élete legpokolibb napját élte át az Omega gyengélkedő billentyűsének gyermeke, aki először beszélt a riadalomról!

Benkő Lászlóról, a legendás Omega együttes 73 éves billentyűséről néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy súlyos beteg. Az orvosok azt állították, hogy daganatos betegségben szenved, a kivizsgálások alkalmával azonban eddig semmit sem találtak. A nagy riadalom, amiről a Ripost számolt be először, nemcsak Benkőt, de az egész családot nagyon megviselte.

A kezdeti sokk ráadásul csúnya balesethez vezetett!

“Amikor anyukám megtudta, hogy apuval azt közölte az orvos, áttétes rákja van, néhány órával később megszédült, elesett és eltörte a csuklóját. Ma már jobban van, és ő is egyre bizakodóbb apámat illetően, az alkarja azonban nagyon fáj. Pokoli egy nap volt, apámat a kórházból épp haza kellett vinnem, édesanyámat pedig otthonról a sürgősségire”

– mesélte nehéz szívvel a Lokálnak Balázs, a zenész fia, aki őszintén vallott arról a pillanatról is, amikor az orvosok közölték apjával, hogy nincs minden rendben az egészségével.

“Apám remegett, mint egy kis pillangó, amikor megtudta, hogy az orvos mire gyanakszik. Mikor közölte vele, hogy nagy valószínűséggel rákos, megkérte, várjon egy kicsit, mert felhívna engem. Kihangosította a telefont, és együtt, megdöbbenve figyeltünk: azt mondta, egyedül nem tudta volna végighallgatni.”

Az mindenesetre bizakodásra ad okot, hogy bár Benkő már számos vizsgálaton átesett, az eddigi összes lelete negatív.

“Pénteken volt citológián, mert egy ultrahang során három foltot találtak a máján, de még közel sem biztos, hogy rosszindulatú elváltozásról van szó. Az eddigiek alapján csak annyit tudunk biztosan, hogy időskori cukorbetegsége van, refluxa és a tüdejében is van egy kis víz, de  szerencsére egyik sem súlyos, mind a korral jár”

– tette hozzá Balázs, aki édesapja betegségének híre és édesanyja balesete után csak most tud egy kicsit fellélegezni.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Több tízmillióval vágták át Bódi Csabit: durva, ki művelte ezt vele

Géza

Galambos Lajcsi a Kell egy kis áramszünet című nótával zárja a bulijait. “A jó komédiás magát is kigúnyolja. Ha egyszer már belekerültem egy kabátlopási ügybe

Géza

Megalázták a duci lányt a boltban, sértődés helyett ezt tette

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------