Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Kiszivárgott, ide szökik Harry és Meghan nászút helyett
Kiszivárgott, ide szökik Harry és Meghan nászút helyett
Fotó: Europress - AFP/POOL/Gareth Fuller Fotó: AFP

Kiszivárgott, ide szökik Harry és Meghan nászút helyett

Hirdetés

A friss házasok nem mennek valódi nászútra, de egy-két napot szeretnének kettesben eltölteni.

Harry hercegnek és Meghan Markle-nek, Sussex hercegének és hercegnéjének, nem sok ideje van kipihenni a szombati esküvő okozta fáradalmakat, már ezen a héten belevetik magukat a munkába. Rendes nászútra így nincs idejük, mégis úgy tervezik, hogy egy mini-vakációra Írországba utaznak, hogy kettesben is eltölthessenek egy kis időt.

Habár ők maguk vállalták, hogy egyből a lagzi után visszatérnek a hercegi feladatokhoz, mégis szükségük van egy kis kikapcsolódásra, így a következő hetekben két napot fognak kettesben tölteni Dublinban – értesült a Daily Mail.

Az esküvőt szombaton világszerte több millióan követték figyelemmel, de az ifjú pár kedden már egy kerti partin vesz részt a Buckingham-palotában, Károly 70. születésnapja alkalmából. Ekkor veszi kezdetét Meghan hercegnéi karrierje is, aki feladta korábbi foglalkozását, a színészetet.

A pár egyébként októberben is együtt utazik el, a 2018-as Invictus Games-re mennek Ausztráliába. Harry hercegnek ugyanis nagy szívügye a paralimpiához hasonló sportrendezvény.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/POOL/Gareth Fuller

Fotó: AFP

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: