Kirándulás, utazás itthon

Kiszivárgott a hír! Jövőre neked sem kell elmenni a tengerre nyaralni milliókért! Helyette a Balatonon tölthetsz el egy napot óceánjáró hajón! Oszd meg! Hirmagazin.eu

Kiszivárgott a hír az egyik Balaton-parti önkormányzat rendkívüli űléséről, hogy 2019-ben lehorgonyoznak, és fixen elhelyeznek egy luxus óceánjáró hajót a Balatonon, ahol el lehet tölteni 1 napot, luxus körülmények között, elfogadható áron!

A kép illusztráció. Kép: erdekesvilag.hu

Bizalmi információk szerint, az 1 teljes nap, 00,00 órától – 24,00 óráig fog majd tartani, azonban egy napnak számít az is, ha később foglalod el a helyedet, és akkor is csak 24,00 óráig maradhatsz.

A luxushajón lehet majd kapni mindent, kicsit az átlagár felett, azonban a részvétel díja egészen elfogadható lesz naponta.

Tervezett árlista: Felnőtt belépő – 6.000.- Ft; gyermek belépő: 2.300.- Ft; családi kedvezmény 4 főig 20%, 4 fő felett 30%.

Jelentkezni, majd a promóciós felhívásokon keresztül lehet, foglalással, a belépési díjat viszont majd csak a helyszínen kell befizetni a pénztárba!

Informátorunk tájékoztatása alapján, elképzelhető, hogy ezek a feltételek még változnak, azonban az üzemeltető önkormányzat törekedni fog arra, hogy minél több magyar embernek nyújtson minőségi pihenési lehetőséget!

A Hirmagazin.eu online média, a hivatalos bejelentésről, időben értesíti majd olvasóit! Olvass rendszeresen minket, mert mi olyanok vagyunk mint te, és a Földön járunk! Oszd meg! Hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Magyarország világörökségi helyszínei

info

Bérelhető falu Veszprém megyében

info

Elkergetik a telet! Ma indul a busójárás!

Edit