Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiszakadt gumi okozott pánikot Cseke Katinkáéknál
Bulvár

Kiszakadt gumi okozott pánikot Cseke Katinkáéknál

Cseke Katinka és Beleznay Endre az autópályán utaztak egy felépésre sietve, amikor óriási robbanásra lettek figyelmesek.

Cseke Katinka halálra rémült, amikor felrobbant alattuk az autó jobb első kereke.

A színészek az M0-ás autópályán 130 km/h sebességgel mentek, amikor hatalmas robajra lettek figyelmesek, majd a kocsi hirtelen jobbra húzott. Beleznay Endre igyekezett azt a látszatot kelteni, hogy semmi baj nem történt, de mint kiderült, életveszélyben voltak.

Szétrobbant a jobb első kerekük, és egy ököl nagyságú lyuk keletkezett az abroncson. Csak Endre lélekjelenlétének és egy másik sofőrnek köszönhető, hogy nem történt tragédia. A defekt utáni pillanatban ugyanis mintha a sors akarta volna, megelőzte őket egy autós, aki intett, hogy azonnal álljanak félre. Másodperceken múlt, hogy nem történt tragédia és a színész lélekjelenlétén, hogy a defekt ellenére egy ilyen sebességnél is sikerült megőriznie az uralmát az autó felett.

Kiszakadt gumi okozott pánikot Cseke Katinkáéknál 1
Hihetetlen, hogy ezt megúszták

“Én nem értek az autókhoz, de ezt a durranást én is észrevettem, ahogy azt is éreztem, hogy az egyik irányba elhúz a kocsi. Nagyon megijedtem és láttam Endrén, hogy az ő arcáról is eltűnt a mosolyAmi ez után történt, meg inkább ledöbbentett. Megelőzött minket egy autós és intett, hogy húzódjunk le. Addigra már lassan mentünk. Amikor megálltunk, az autó jobb első kereke még füstölt, szinte alig volt gumi rajta. Könnyen tragédia történhetett volna, hiszen pont a jobb első, az én oldalamon lévő gumi robbant szét”

– emlékezett vissza Katinka, aki először kételkedve fogadta a sofőr segítségét.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

2,8 milliót fizet a férfi annak, aki barátnőt talál neki

Edit

Balázs Klári: „Amelyikünk előbb elmegy, annak lesz könnyebb”

Mazsi

Nagy bejelentést tett a palota: szerelme miatt lemondott uralkodói címéről a hercegnő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!