Hirmagazin.eu
Főoldal » Kismamaként térhet haza Amerikából Vajna Timi
Bulvár

Kismamaként térhet haza Amerikából Vajna Timi

Andy Vajna és fe­le­sége jó ideje be­szél­nek arról, hogy sze­ret­né­nek közös gyer­me­ket, de hogy pon­to­san mi­korra ter­ve­zik, arról eddig nem esett szó. Timi most Ame­ri­ká­ban él, de könnyen lehet, hogy kis­ma­ma­ként tér haza…

Timi korábban éppen lapunknak mesélt arról, hogy a számmisztika szerint számára a 2018-as év lenne optimális a gyermekvállalásra. Az sem titok, hogy a fogantatást lombikprogram segítségével tervezi a pár.

Kismamaként térhet haza Amerikából Vajna Timi

Mindenképpen szeretnénk vállalni egy babát, persze segítséggel, azaz lombikbébiprogrammal” – mondta korábban Vajna Timi. Ennek fényében nem nehéz kiszámolni, éppen itt az ideje, hogy megkezdődjön a családbővítés nem éppen könnyű procedúrája, hiszen kicsivel több mint kilenc hónap múlva már 2018-at írunk. A lombikprogramok csak a legritkább esetben sikeresek elsőre, így ha Timi jövőre valóban szeretne édesanya lenni, sürgeti az idő.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Súlyosan megbetegedett Gyurcsány Ferenc lánya – a politikus most személyesen is érintett lett egy komoly problémában, ki is akadt

Mazsi

Elképesztő fordulatot vett Rezesová élete: nem hiszi el, ki csavarta el a hat évig raboskodó örökösnő fejét

Géza

Óriási bajba került Király Viktor!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------