Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Kis Grófo klipjében is feltűnik a prostis pénzen vett Porsche (+Videó)
Kis Grófo klipjében is feltűnik a prostis pénzen vett Porsche

Kis Grófo klipjében is feltűnik a prostis pénzen vett Porsche (+Videó)

Hirdetés

A luxusautóra akkor bukkant rá a rendőrség, amikor rajtaütöttek a lányok futtatásából élő szegedi bűnbandán.

 

Kis Grófo klipjében is feltűnik a prostis pénzen vett Porsche

 

Jolly és Kis Grófo Lej mamo Lej 2013-as videoklipében szerepel az egyik autó, amelyet nemrég egy jól szervezett, nagy szabású akció keretében foglalt le a rendőrség. Mint arról mi is beszámoltunk, Szegeden elképesztő luxusban élt egy bűnbanda, amelynek tagjai Franciaországban futtattak lányokat.

A hatóságok a razzia során luxusautókat foglaltak le, köztük egy Porschét is. A Délmagyarország egyik olvasója szúrta ki, hogy ez egyik Porsche szerepel ebben a 2013-as klipben. Egy kép a klipből, alatta egy képkivágás a rendőrség által készített videóból:

A csoport tagjai felügyelték a lányok napi munkáját, rendszeresen ellenőrizték őket, meghatározták napi minimum bevételeiket és azt, hogy mikor, hol dolgozzanak. Az áldozatok által megkeresett pénzt elvették, és részint felélték, részint házakat vettek, luxusautókra, drága órákra, ékszerekre, fegyverekre költötték.

A külföldi hatóság információi szerint a magyar bűnszervezet tagjai 2014 óta toboroztak itthon nőket. Strasbourgba, Nizzába, Bordeaux városába szállították őket, bérelt lakásokban és az utcán dolgoztatták őket.

 

VIDEÓ: Kis Grófo és Jolly klipje:

“Olvasóink szerint mindenki tudta, mivel foglalkozik a francia hatóságok által csak klánnak nevezett K. család” írja a Délmagyar. “A Porschéról egyébként az egyik – a francia ügyészek szerint – prostiknak lakást bérlő szegedi fiatal nő 2014-ben posztolt képet a Facebookon. A kocsit az NNI fényképe szerint az egyik szegedi autókereskedés elől vitték el, de már magyar rendszámmal.”

Forrás: szeretlekmagyarország

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: