Image default
Életmód hírek

Ki­rúg­ták Bel­gi­um­ban, mert meg­osz­tott egy Orbán Vik­tort tá­mo­gató posz­tot

A barátja tör­té­ne­tét egy Ma­gyar­or­szá­got imádó és most már itt élő belga férfi­ írta meg a saját Fa­ce­book-ol­da­lán.

Adrien Jassogne belga állampolgárságú férfi beleszeretett Magyarországba. Ezt a Facebook-oldalán, amelyen francia és olykor magyar nyelven is publikál, ezen a héten is leírta. Tavaly ősszel belga testvéreinek címezve úgy fogalmazott, hogy

“Nehéz szívvel, de magam mögött hagyom ezt az országot, Belgiumot. Az én országomat, melyet nem ismerek többé; az országot, amely hagyta elveszni a kultúráját és az összes nemzeti hagyományát,

és amely a ostoba emberek nemtörődömsége miatt süllyed a mélybe, akik a parlamentünket és intézményeinket túl régóta sározzák be.”

Adrien Facebook-oldalán az elmúlt héten jelent meg a következő történet. “Valérie egy barátom, aki Belgiumban él. Követi a Magyarországgal kapcsolatos híreket, ahogyan én, és határozottan támogatja Orbán Viktor miniszterelnök politikáját. Valérie egy szociális szállítási költöztető cégnél dolgozott, akik teherautóval alacsonyabb áron szállítanak személyes holmikat a nehéz helyzetben lévő emberek számára.A főnöke és a belga állam szerződést kötött a bevándorlók ingyenesen, busszal történő szállítására.

Valérie elveszítette a munkahelyét. Elveszítette a munkáját, a főnöke kirúgta, mert megosztotta a Facebookon található bejegyzéseimet, miszerint támogatom Orbán Viktort.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Valérie főnöke úgy véli, hogy Valérie politikai ideológiái szélsőségesek és ellentétesek a vállalat értékeivel. Ez világosan mutatja a Belgiumban uralkodó diktatúrát.Sok belga támogatja Orbán Viktort, de félnek beszélni, mert felmerül annak a veszélye, hogy elveszítik munkájukat, ahogyan Valérie. Büszke vagyok Valérie-re, és a legnagyobb tisztelettel gondolok rá.”

ripost

Hasonló hírek

Bejelentették: itt helyezik végső nyugalomra Andy Vajnát

Géza

2 éves gyermek mentette meg a szomszédai életét!

info

Jobb szeretne lenni a Jobbik! A parlamenti frakciójuk ismét önkénteskedett! (Örömmel üdvözöljük az ilyen kezdeményezéseket! Hirmagazin.eu) (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza