Hirmagazin.eu
Főoldal » Ki­rúg­ták Bel­gi­um­ban, mert meg­osz­tott egy Orbán Vik­tort tá­mo­gató posz­tot
Életmód hírek

Ki­rúg­ták Bel­gi­um­ban, mert meg­osz­tott egy Orbán Vik­tort tá­mo­gató posz­tot

A barátja tör­té­ne­tét egy Ma­gyar­or­szá­got imádó és most már itt élő belga férfi­ írta meg a saját Fa­ce­book-ol­da­lán.

Adrien Jassogne belga állampolgárságú férfi beleszeretett Magyarországba. Ezt a Facebook-oldalán, amelyen francia és olykor magyar nyelven is publikál, ezen a héten is leírta. Tavaly ősszel belga testvéreinek címezve úgy fogalmazott, hogy

“Nehéz szívvel, de magam mögött hagyom ezt az országot, Belgiumot. Az én országomat, melyet nem ismerek többé; az országot, amely hagyta elveszni a kultúráját és az összes nemzeti hagyományát,

és amely a ostoba emberek nemtörődömsége miatt süllyed a mélybe, akik a parlamentünket és intézményeinket túl régóta sározzák be.”

Adrien Facebook-oldalán az elmúlt héten jelent meg a következő történet. “Valérie egy barátom, aki Belgiumban él. Követi a Magyarországgal kapcsolatos híreket, ahogyan én, és határozottan támogatja Orbán Viktor miniszterelnök politikáját. Valérie egy szociális szállítási költöztető cégnél dolgozott, akik teherautóval alacsonyabb áron szállítanak személyes holmikat a nehéz helyzetben lévő emberek számára.A főnöke és a belga állam szerződést kötött a bevándorlók ingyenesen, busszal történő szállítására.

Valérie elveszítette a munkahelyét. Elveszítette a munkáját, a főnöke kirúgta, mert megosztotta a Facebookon található bejegyzéseimet, miszerint támogatom Orbán Viktort.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Valérie főnöke úgy véli, hogy Valérie politikai ideológiái szélsőségesek és ellentétesek a vállalat értékeivel. Ez világosan mutatja a Belgiumban uralkodó diktatúrát.Sok belga támogatja Orbán Viktort, de félnek beszélni, mert felmerül annak a veszélye, hogy elveszítik munkájukat, ahogyan Valérie. Büszke vagyok Valérie-re, és a legnagyobb tisztelettel gondolok rá.”

ripost

Hasonló hírek

Ne mik­rózz mű­anyag­ban ételt! Be­za­var a szexbe!

Edit

Amikor megcsalt megkérdeztem tőle mivel jobb ő, mint én?

Mazsi

A világ legegyszerűbb csajozós szövegével szedte fel a tévés bombázót a srác

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------