Image default
Életmód hírek

Ki­rúg­ták Bel­gi­um­ban, mert meg­osz­tott egy Orbán Vik­tort tá­mo­gató posz­tot

A barátja tör­té­ne­tét egy Ma­gyar­or­szá­got imádó és most már itt élő belga férfi­ írta meg a saját Fa­ce­book-ol­da­lán.

Adrien Jassogne belga állampolgárságú férfi beleszeretett Magyarországba. Ezt a Facebook-oldalán, amelyen francia és olykor magyar nyelven is publikál, ezen a héten is leírta. Tavaly ősszel belga testvéreinek címezve úgy fogalmazott, hogy

“Nehéz szívvel, de magam mögött hagyom ezt az országot, Belgiumot. Az én országomat, melyet nem ismerek többé; az országot, amely hagyta elveszni a kultúráját és az összes nemzeti hagyományát,

és amely a ostoba emberek nemtörődömsége miatt süllyed a mélybe, akik a parlamentünket és intézményeinket túl régóta sározzák be.”

Adrien Facebook-oldalán az elmúlt héten jelent meg a következő történet. “Valérie egy barátom, aki Belgiumban él. Követi a Magyarországgal kapcsolatos híreket, ahogyan én, és határozottan támogatja Orbán Viktor miniszterelnök politikáját. Valérie egy szociális szállítási költöztető cégnél dolgozott, akik teherautóval alacsonyabb áron szállítanak személyes holmikat a nehéz helyzetben lévő emberek számára.A főnöke és a belga állam szerződést kötött a bevándorlók ingyenesen, busszal történő szállítására.

Valérie elveszítette a munkahelyét. Elveszítette a munkáját, a főnöke kirúgta, mert megosztotta a Facebookon található bejegyzéseimet, miszerint támogatom Orbán Viktort.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Valérie főnöke úgy véli, hogy Valérie politikai ideológiái szélsőségesek és ellentétesek a vállalat értékeivel. Ez világosan mutatja a Belgiumban uralkodó diktatúrát.Sok belga támogatja Orbán Viktort, de félnek beszélni, mert felmerül annak a veszélye, hogy elveszítik munkájukat, ahogyan Valérie. Büszke vagyok Valérie-re, és a legnagyobb tisztelettel gondolok rá.”

ripost

Hasonló hírek

Hogyan hódítsd meg az egyes csillagjegyek férfiát?

Edit

Megivott egy üveg tequilát, majd összeesett és meghalt

Edit

10 ártalmatlannak tűnő szokás, ami idő előtt öregít

Mazsi