Hirmagazin.eu
Főoldal » Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet!
Állatvilág

Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet!

Brazíliában, Campinas városában nagyon megindító dolog történt – megéri elolvasni! A történet kettős érzelmeket fog kiváltani belőled. Egyrészt borzalmas belegondolni abba, hogy milyen kegyetlen emberek léteznek, szinte hihetetlen, hogy ilyen anyák is léteznek. Másrészt pedig csodálkozni fogsz azon, hogy egy közönséges kóbor kutyában mennyi bölcsesség van!

Campinas egy meglehetősen szegény város, ahol az élet a megszokott ütemben zajlott, de hirtelen egy vörös kóbor kutya színt vitt a hétköznapok szürkeségébe. A kukában kotorászó kutyus egy újszülött kisbabával tért vissza a szájában!
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet!
Úgy tűnik, hogy ez a csecsemő nemrég jött a világra. Még a köldökzsinór sem volt elvágva. Egyszerűen nem lehet felfogni, hogy egy anya eldobja a saját gyermekét…
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet! 1
A kutya a kisbabával a szájában a legközelebbi házhoz rohant. A nő, aki először meglátta, nagyon megdöbbent, de sikerült legyőznie félelmét, és azonnal odarohant, hogy segítsen a gyermeken. Hihetetlen, de a kislány még életben volt és a kis kutya is tudatában volt ezzel, hiszen óvatosan vitte szájában, hogy nehogy megsérüljön.
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet! 2
A gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol ingyenesen felajánlották a segítséget. Az orvosok megállapították, hogy a kisbaba makk egészséges és élete nincs veszélyben.
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet! 3
A rendőrség keresi a gyermek biológiai édesanyját, aki elkövette ezt az embertelen bűncselekményt. A kutya viszont az egész városban híressé vált a hősies tettéért. A helyi lakosok “Angyal a Menyországból”-nak becézik a csecsemőt megmentő kutyát.
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet! 4
Sokan örökbe fogadnák ezt a hős kutyát, de ő továbbra is a szabad életet választotta, de ez a jó természete még mindig megmaradt. Annak ellenére, hogy az emberek odafigyelnek rá, és állandóan táplálják, a négylábú rendszeresen járőrözik a kuka körül, és ellenőrizni, hogy minden rendben van-e. Lehet arra gondol, hogy valakinek még szüksége lesz a segítségre.
Kirázott a hideg attól, amit a kóbor kutya szájában vitt… de ez még csak a kezdet! 5
Igen, néha az emberek is tanulhatnának az állatoktól. Ha Rád is nagy hatással volt ennek a kutyának a története, akkor oszd meg barátaiddal!
Forrás: .buzzblog.eu

Hasonló hírek

106 tigrispitonnal kevesebb a Piton Kupa után

info

Fuldokló zebrát mentett a vízló – videó

Edit

Japán évtizedek után újrakezdi a kereskedelmi célú bálnavadászatot! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------