Főoldal » Király Linda őszinte vallomása: „Sok kemény döntést kellett meghoznom, hogy idáig eljussak”
Bulvár

Király Linda őszinte vallomása: „Sok kemény döntést kellett meghoznom, hogy idáig eljussak”

Király Linda volt a meglepetés vendég Ábel Anita talkshowjában, a Nő Comment című műsorban, ahol kendőzetlenül mesélt mindarról, ami vele történt az elmúlt időszakban.

Rengeteg változáson esett át Király Linda. A leglátványosabb, hogy gyomorszűkítő műtétje után, 30 kilótól sikerült megszabadulnia. Ennek köszönhetően pedig Linda úgy érzi, végre visszatalált önmagához, és sikerült elindulnia egy egészséges életmód felé.

„Hosszú út vezetett ideáig, hat-hét éve megy ez a küzdelem nálam. Mindenesetre úgy érzem, hogy most jó útra tértem, sok segítséget kaptam, többek közt gyógyszeres kezelést, és volt egy műtétem is, ami azért volt különleges, mert egy olyan részét vették ki a gyomromnak, ami két hormont is termel. Így egy kicsit le tudott nyugodni a hormonrendszerem, és most végre van eredménye a munkámnak. Heti öt-hatot edzem, diétázom, jól érzem magam, énekelek, zenélek. Sok kemény döntést kellett meghoznom, hogy idáig eljussak” – idézete a műsorban elhangzott szavait, a 36 éves énekesnőnek a Lokál.

Azonban nem csak az életmódváltása volt az egyetlen sorsfordító döntése, amin keresztül ment mostanában, hanem magánéletében is minden megváltozott: kilenc év után szakított párjával.

„Nekem a meditáció segített, lecsendesedtem, befele fordultam, feltettem magamnak a kellemetlen kérdéseket is. Észrevettem magamon, hogy hajlamos vagyok minden energiám másokra fordítani, ezért is kellett a párkapcsolatomat is félretenni, mert mások problémáit sokkal könnyebb megoldani, mint a sajátjaimat, de most nem erre volt szükségem. A szervezetem már ugyanis ott tartott, hogy egy hathetes léböjtkúra után is híztam három kilót” – árulta el őszintén Király Linda.

Az énekesnő életének mindezeken túl, egy másik igazán meghatározó részében is fordulat állt be. Eddig a zenéléssel és az énekléssel szórakozásból és munkából foglalkozott, mára azonban egyfajta terápia is lett a számára. Ráadásul már bátrabban mer nyúlni egyes témákhoz is.

„Ez egy komoly út volt, sikerült egy picit jobban kiismerni a lelkem. Sokat változott a zeneszerzési stílusom is. Eddig is őszinte és nyitott volt, de nem igazán mertem aktuális problémákba belemenni. Most viszont elkezdtem a zenét egyfajta terápiaként használni” – vallotta be a műsorban Király Linda.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Fuszek Gábor

Hasonló hírek

Szakít az álompár? Hajdú Péterék házassága válságban

Mazsi

Nincs kiút, bezárkózott otthonába a népszerű magyar énekes

Mazsi

“Nem vagyok jól” – Megszólalt horrorbalesete után Delhusa Gjon

Mazsi