Főoldal » Király Linda: “Jelenleg az a legfontosabb, hogy a lelkemre és az egészségemre figyeljek”
Bulvár

Király Linda: “Jelenleg az a legfontosabb, hogy a lelkemre és az egészségemre figyeljek”

Király Linda szakítása után bevallotta, hogy elégedett jelenlegi helyzetével és azt is, hogyan változott meg azóta az élete.

Mint arról korábban a Blikk is beszámolt Király Linda szakított vőlegényével. Az énekes a Best magazinnak mesélt szakításáról, amikor is elárulta: nagyon nehéz döntés hozott meg, ugyanis úgy érezte Zsomborral akár az egész életét le tudta volna élni. Ennek ellenére békésen váltak el egymástól, hiszen Linda és párja egy kilenc éven át tartó kapcsolatot zártak le, a kettejük közti viszony pedig barátsággá alakult át.

„Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének barátként. Rendszeresen beszélünk telefonon és találkozunk” – kezdte Linda a Lokálnak.

A 36 éves énekesnő jelenleg úgy érzi nincs is szüksége párkapcsolatra, mert szingliként is kiválóan érzi magát. Szakítása óta pedig igyekszik több figyelmet szentelni egészségére, továbbá karrierjére is, nemsokára pedig két új lemezzel is készül.

„Két saját lemezt is készítek, egy magyar és egy angol nyelvűt. Nagyon személyes hangvételűre szeretném, amiben benne lesz az összes nehézség és változás, amely engem ért az elmúlt időszakban. A munka és a gyógyulás most minden időmet elveszi, és nem is gondolok egy esetleges új szerelemre. Jelenleg az a legfontosabb, hogy a lelkemre és az egészségemre figyeljek, ami szépen alakul” – mondta a lapnak Király Linda.

Végül hozzáfűzte, hogy most inkább önmagára szeretne koncentrálni, épp ezért egy önismereti utat jár be most, amit nem mellesleg nagyon élvez.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: RAS-archívum

Hasonló hírek

Most már biztos, meg kell műteni Stohl Andrást

Mazsi

Halálos ételt főzött férjének a nő

Mazsi

Jó, hogy visszatért, elragadóbb, mint valaha – Micsoda nő!

info