Hirmagazin.eu
Főoldal » Kinyitotta halott apja pénztárcáját, olyat talált benne, ami az egész életét megváltoztatta!
Életmód hírek

Kinyitotta halott apja pénztárcáját, olyat talált benne, ami az egész életét megváltoztatta!

Alison Holderness szülei félelmetes titkot őriztek, és úgy döntöttek, ezt a titkot a sírba is magukkal fogják vinni. Majdnem így is lett – írja a Daily Mail.

Amikor a nő édesapját is elveszítette, átnézte a tárcáját és megtalálta benne egy ismeretlen baba fotóját, aki az édesanyja karjaiban van. Nem tudta, ki lehet a baba, de érezte, hogy ami ki fog derülni, megváltoztatja majd az életét.

A kép hátuljára csak annyi volt ráírva, hogy Amanda. Egyelőre ennyit tudott, de mivel édesanyja már korábban, 1996-ban meghalt, több információt tőle sem tudott begyűjteni.

Alison nyomozásba kezdett, majd szép lassan felgöngyölítette a szálakat. Kiderült, hogy édesanyja még 20 éves korában hozta világra a nővérét, Amandát, akiről soha nem beszélt, és aki Etipópiában dolgozik tanárként már közel húsz éve, és Jane-nek hívják.

Alisonnak nagyon fájt, hogy édesanyja nem osztotta meg vele a titkát, hiszen nagyon jó volt a kapcsolatuk, bízhatott volna benne.

Végül az Egyesült Királyságban futó Long Lost Family kutatta fel a Alison testvérét, Jane-t, akit Oxfordba is elvittek, hogy a testvérek találkozzanak végre egymással.

– Amikor édesapám meghalt, elmentem a házukba, hogy elrendezzem a holmijaikat. Az éjjeli szekrényben megtaláltam apám levéltárcáját, amiben a fotók voltak. Egyiket sem láttam korábban. Először azt hittem, a baba én vagyok, aki anyám karjában van, de a hátoldalára az volt írva, Amanda. 1951-ben készült a kép, és akkor én még nem is éltem. – mesélte Alison.

A műsor munkatársai megtalálták az örökbefogadási papírokat, így kiderült, Elizabeth Jane Furzey-re változtatták meg a nővér nevét. Az is kiderült, hogy az örökbefogadók már elhunytak.

Jane egyébként tudta, hogy örökbefogadott gyerek, de mivel félt attól, hogy igazi családja elutasítja őt, meg sem próbálkozott a felkutatásukkal.

Szerencsére testvére, Alison megkereste őt. Amikor végre megpillantották egymást, sírni kezdtek.

Jane és Amanda édesanyja vélhetően azért adta örökbe Jane-t, mert amikor a kicsi megszületett, nem volt házas és második gyermekét, Alisont már egy másik férfinek szülte, akihez hozzá is ment.

Forrás: tudásfája / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hihetetlen lánykérés Miskolcon – VIDEÓ

Mazsi

A gyalogosoké a Szabadság híd a hétvégén

Jövő pénteken indul a lomtalanítás Budapesten

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!