Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kínkeserves sikoly: koncert közben, kislánya szeme láttára végezték ki Polgár főterén Ernőt – VIDEÓ

Ernő csupán gyerekeivel szeretett volna mulatni, amikor Szilveszter halálra késelte a családfőt Polgáron. Az áldozat kislányának sikolya beterítette az egész teret.

Nevetve várt a rendőrökre és még akkor is kacarászott, mikor a hatóság emberei elvitték a helyszínről a polgári gyilkost. A Bors információi szerint Ernő, egy többgyerekes családapa, gyermekeivel ment hétfő este a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterére, ahol éppen az LGT két tagjával és más, neves zenészekkel fellépő Zenevonat koncertezett. A tömegből azonban egyszer csak megjelent Szilveszter, Ernő régi haragosa, aki először a nyakát vágta el, majd többször is belemártotta a kést a férfi testébe.

Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni an­nak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna – mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

A két férfi ismerősei jól tudták, hogy Szilveszter régóta fenyegeti gyilkossággal az apát. A lap információi szerint féltékenységből ölhetett Szilveszter.

A szemtanú elmondása szerint, bár egy férfi haldoklott a tömegben, a koncertet mégse szakították félbe. Ezt a zenekar egyik tagja el is ismerte.

– Valóban a koncert alatt történt ez a borzalmas eset, de mi a színpadról semmit nem vettünk észre, és nem is szakították félbe a koncertet – mondta a Zenevonattal fellépő Heincz Gábor Biga.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Hideg van, már vonaton jönnek a migránsok, de hiába! Oszd meg!

Géza

Elgázolt egy embert a vonat Ceglédnél

Géza

Még mindig nem tudni, hogy van a balesetet szenvedett Rékasi

info