Hirmagazin.eu
Főoldal » Kínkeserves sikoly: koncert közben, kislánya szeme láttára végezték ki Polgár főterén Ernőt – VIDEÓ
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kínkeserves sikoly: koncert közben, kislánya szeme láttára végezték ki Polgár főterén Ernőt – VIDEÓ

Ernő csupán gyerekeivel szeretett volna mulatni, amikor Szilveszter halálra késelte a családfőt Polgáron. Az áldozat kislányának sikolya beterítette az egész teret.

Nevetve várt a rendőrökre és még akkor is kacarászott, mikor a hatóság emberei elvitték a helyszínről a polgári gyilkost. A Bors információi szerint Ernő, egy többgyerekes családapa, gyermekeivel ment hétfő este a Hajdú-Bihar megyei Polgár főterére, ahol éppen az LGT két tagjával és más, neves zenészekkel fellépő Zenevonat koncertezett. A tömegből azonban egyszer csak megjelent Szilveszter, Ernő régi haragosa, aki először a nyakát vágta el, majd többször is belemártotta a kést a férfi testébe.

Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni an­nak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna – mesélte a lapnak az egyik szemtanú.

A két férfi ismerősei jól tudták, hogy Szilveszter régóta fenyegeti gyilkossággal az apát. A lap információi szerint féltékenységből ölhetett Szilveszter.

A szemtanú elmondása szerint, bár egy férfi haldoklott a tömegben, a koncertet mégse szakították félbe. Ezt a zenekar egyik tagja el is ismerte.

– Valóban a koncert alatt történt ez a borzalmas eset, de mi a színpadról semmit nem vettünk észre, és nem is szakították félbe a koncertet – mondta a Zenevonattal fellépő Heincz Gábor Biga.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Egy órán belül megtalálták az ötéves kisfiút! Köszönjük rendőreinknek!

Géza

Videó! Az orosz sofőr “trükkje”

Géza

Tízmillió órát dolgoznak a polgárőrök évente

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------