Hirmagazin.eu
Főoldal » Kinek a holttestét találták meg Lajcsi birtokának közvetlen közelében?
Belföldi hírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kinek a holttestét találták meg Lajcsi birtokának közvetlen közelében?

Egy el­ásott nő tes­tére buk­kan­tak a rend­őrök Laj­csi bir­toka kö­ze­lé­ben! Az in­for­má­ciók sze­rint szlo­vá­kok ás­hat­ták el, a falu la­kóit tel­je­sen fel­dúlta az eset. Laj­csi csa­lád­ját sok­kolta a hír.

Újabb horrortörténet borzolja a kedélyeket Lajcsi szomszédai körében: december 30-án, a zenész birtokától nem messze egy nő elásott holttestére bukkantak a rendőrök – írja a Bors.

Boldogasszonypusztán sok mindent beszélnek: van, aki szerint vadászok találtak a testre, van, aki úgy tudja, kutya ásta ki a nőt a szántásban.

December harmincadikán megjelentek itt a rendőrök, megálltak Lajcsi birtoka szélénél. Biciklivel mentem utánuk, hogy lássam, mi történt. (…) Bár nem en­gedtek közel, hallottam, hogy egy fiatal nő testét találták meg a földben. Elásták, de nem túl mélyre, így ke­rül­hetett elő. 

– meséli a feldúlt szemtanú.

Kinek a holttestét találták meg Lajcsi birtokának közvetlen közelében?

Ezen a környéken bukkanhattak a holttestre. Forrás: Google maps

A falusiak azt pletykálják, hogy egy győri nő lehet, akit ismeretlen szlovákok ástak el… Akárki volt, sokkoló ez az egész, ebben a fa­luban eddig a legnagyobb bűneset az volt, amikor elloptak két disznót, de azokat este már vissza is adták a gazdájuknak, mert nagyon hamar lebuktak a tolvajok

– idézi a lap az eddig békés életű falu egyik lakóját, aki úgy tűnik, kénytelen lesz hozzászokni az izgalmakhoz:hiszen már a Lajcsi ellen folyó nyomozás is alaposan felforgatta a a település életét.

Kinek a holttestét találták meg Lajcsi birtokának közvetlen közelében? 1

Galambos Lajos felesége és gyerekei a Borstól tudták meg, hogy milyen szörnyűség történt nem messze a házuktól. Az ügyvédjükön keresztül azt üzenték: nagyon megdöbbentek a hír hallatán, elképzelni sem tudták, hogy egy halottól pár száz méterre élik mindennapjaikat.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Az ügyvéd szerint fel kellett volna tűnnie a Kun-Mediátor nagy bankszámla-forgalmának

info

Hihetetlen! Szabadon engedték a csecsemőgyilkos anyát

Mazsi

Magyarország megvétózta a NATO közös nyilatkozatát

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------