Főoldal > Hírek > Tudástár > Autók - motorok - hajók > Kínának ilyen Audi Q5-ös is jár

Kínának ilyen Audi Q5-ös is jár

Hirdetés

A hosszított tengelytávú autók hazájában lassan már az egész egyszerű modellekből is készítenek nyújtott változatot. Most épp a főnökinek nem nevezhető Q5-ös utasterét tette tágasabbá az Audi a Föld legnépesebb országának tehetősebb lakói számára.

 

Igazságos vagy sem, Kínában olyan modellekből is elérhetők már tágasabb variánsok, mint amilyen az Audi közepes városi terepjárója.

Az LWB (long wheelbase= hosszú tengelytávú) Q5-ös csak a távol-keleti ország lakóinak készül, és jövő év elejétől lesz elérhető.

A képeken látható autó semmilyen egyéb újítást nem nyújt, csupán nagyobb hátsó ajtókkal és hosszabb tetővel mutatkozik. A tengelytáv 8,8 centiméterrel lesz nagyobb, így a hátul utazók komfortérzete javulhat jelentősen

 

A Q5 L kétféle erőkiadásban lesz elérhető, mindkettő alapja a 2.0 literes turbós benzinmotor. A gyengébb változat 190 lóerővel csak az első kerekeket csavarja, míg a teljesítményorientált variáns 250 paripával mind a négy gumit kínozza.

Ami az árazást illeti, az alapváltozat 380 ezer jüanba, azaz mintegy 15,16 millió forintba kerül, így nem nevezhető olcsónak, de biztosan lesz rá kereslet.

Forrás és képek: autoblog

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: