Hirmagazin.eu
Főoldal » Kíméletlenül ellenőriz, de jutalmat is ad a rendőr Mikulás
Életmód hírek

Kíméletlenül ellenőriz, de jutalmat is ad a rendőr Mikulás

Közúti ellenőrzést tart a rendőrség Kecskeméten. A balesetek megelőzése érdekében szervezett akció most egy kicsit másképpen zajlik, mint általában

– közölte az M1 Híradója.

Meglepődnek, de mosolyokat látunk, és ennek az akciónak éppen ez lenne a célja – mondta az M1-en a Mikulás-jelmezbe öltözött Farkas Attila, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztályának baleset-megelőzési előadója.

Úgy fogalmazott, szeretnék, ha az autósok is éreznék, nem a bírságolás a rendőrség célja, hanem a szabályok betartatása az emberek biztonsága érdekében.

A láthatóságot és a hidegre való felkészülést, így a téli abroncsok használatát és a lámpák állapotát nevezte a legfontosabb tényezőknek, amelyet ellenőriznek. Ezenkívül az ablakmosó folyadék mennyiségét és minőségét is ellenőrzik – tette hozzá.

„Amennyiben az ellenőrzés  során nem találunk hibát, és az iratok is rendben vannak, akkor a Télapó csokimikulással jutalmazza a gépkocsivezetőt” – összegezte Farkas Attila.

M1

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Számtalan lehetőséget kínál a gazdáknak a családi gazdálkodás ENSZ évtizede

Géza

Igazi csoda: Zente anyukájának megható szavai kisfia fejlődéséről – Azt is elárulta, szerinte miért sikerült összegyűjteni a pénzt a kezelésre

Mazsi

Messzire tekeredik a magyar kolbász

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!