Hirmagazin.eu
Főoldal » Kikerült a felvétel a halálos ütésről – Gyilkos rablótámadás Tatabányán – videó
18+

Kikerült a felvétel a halálos ütésről – Gyilkos rablótámadás Tatabányán – videó

Egyetlen ütéssel leterítette áldozatát egy később elfogott fiatalember Tatabányán. Áldozata a kórházban meghalt. Aprópénzt, mobiltelefont vettek el tőle. Az ügyben most emelt vádat az ügyészség.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség három elkövetővel szemben csoportosan elkövetett rablás bűntette, okirattal visszaélés vétsége, illetve az egyik elkövetővel szemben egy rendbeli, halált okozó testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot, amelynek lényege szerint a letartóztatásban lévő vádlottak mobiltelefon és némi aprópénz megszerzése érdekében ütötték le a sértettet, aki a kórházban belehalt a sérüléseibe – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

A támadást egy térfigyelő kamera felvette:

Az ügyészség szerint a támadók 2018. július 25-én a kora délutáni óráktól Tatabánya utcáin csavarogtak, s 22 óra körül vették észre az erősen ittas állapota miatt a földön fekvő későbbi áldozatukat.

A társaság nő tagja kifigyelte, hogy a férfinél mobiltelefon és egyéb értéktárgyak vannak, ezért rávette két férfi társát arra, hogy üssék le az embert, ő pedig majd elveszi az értékeit.

Ennek megfelelően az időközben távozni készülő férfit követték. Ő egy tatabányai irodaház elé menekült előlük. Itt az egyik férfi – miközben társaságában a másik férfi is jelen volt, és ez a társa szándékát erősítette – egy alkalommal ököllel, nagy erővel arcon ütötte az áldozatot, aki az ütéstől elesett, majd – a fejét a betonba beverte – az eszméletét elvesztette. Ezután a banda nőtagja elvette az eszméletlen embertől a mobiltelefonját, közel 30.000 forint készpénzét, valamint a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját.

Azt, aki leütötte, már a helyszínen elfogták a rendőrök, két társát később sikerült elkapni.

Az áldozat koponyasérülése miatt néhány héttel később a kórházban meghalt.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a bíróság a vádlottak letartóztatását tartsa fenn, továbbá arra is, hogy valamennyi vádlottal szemben fegyház fokozatú szabadságvesztést szabjon ki, illetve tiltsa el őket a közügyek gyakorlásától.

Amennyiben az elkövetők a bűncselekmény elkövetését az előkészítő ülésen beismerik, úgy az ügyészség azt indítványozza, hogy a bíróság a szabadságvesztés mértékét a sértett halálát okozó elsőrendű vádlottal szemben 10 évben, a másodrendű nő vádlottal szemben 8 évben, a harmadrendű vádlottal szemben pedig 6 évben állapítsa meg.

blikk

Hasonló hírek

Kínos véget ért a bilincses szex

info

A francia parlament elfogadta az egészségügyi rendkívüli állapotról szóló törvényjavaslatot

Géza

Mit jelent, ha folyton összevesztek a szexen?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------