Hirmagazin.eu
Főoldal » Kifüggesztették Vona fényképét egy isztambuli bazárban (Olvasd el és nézd meg!) Az első videó, vágatlan változat! Osztd meg!
Belföldi hírek

Kifüggesztették Vona fényképét egy isztambuli bazárban (Olvasd el és nézd meg!) Az első videó, vágatlan változat! Osztd meg!

A Jobbik elnöke, Vona Gábor egy törökországi előadásán mesélt el egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla – írta a Bors. A cipőárus Vona elbeszélése szerint azt hitte, hogy a Jobbik első embere egy turáni vezető.

Vágatlan változat, csak itt:

 

Újabb kínosnak nevezhető felvétel került elő Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. A politikus a videón azt mondja: „nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban, és elment cipőt vásárolni a bazárba, és azt vette észre, hogy a cipőárusnak a falán ott van kirakva az én fényképem.”

A megkérdezett cipőárus azt válaszolta Vona barátjának érdeklődésére, hogy a képen egy turáni vezető látható. „Hát miért nem ismered, ha magyar vagy?” – idézte a kereskedőt a videón Vona, majd így folytatta: „Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt.”

Ha meghallják a magyarok…

A Jobbik elnöke a törökországi előadásán azt is elmondta, hogy ezt a „kis történetet” Magyarországon el sem meri mondani, mert „ha meghallják a magyarok, hogy Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunknak a boltja”. A jobbikos politikus szavait a muszlim közönség tetszésnyilvánítása kísérte.

Arab–magyar barátság napja 9/11 évfordulóján

Vona Gábor 2010-ben részt vett Ajkán a magyar–arab barátság napjának ünnepségén, amelyet éppen a New York-i terrortámadás évfordulóján, szeptember 11-én szerveztek.

Az eseményt a Jobbik Magyarországért Mozgalom ajkai alapszervezete szervezte, saját szavaik szerint „az arab–magyar baráti kapcsolatok elmélyítése, egymás kultúrájának jobb megismerése jegyében” – írja a Pestisrácok.hu. A házigazda az a Ferenczi Gábor volt, aki azóta volt már országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés tagja, jelenleg pedig Devecser polgármestere.

Vannak még videók

Nem ez az első, Vona törökországi turnéján készült videó, amely botrányt okozott. Mint ismeretes, egy másik felvételen (amelyet a Mandiner tett közzé) arról beszélt: bízik abban, hogy hazánk minél előbb kilép az Európai Unióból és „valódi testvéreivel”, a törökökkel fog össze.

A Jobbik elnöke ekkor Allah és az iszlám dicsőítése mellett azt is mondta, hogy Magyarországnak azért jó, ha fölveszik Törökországot az Európai Unióba, mert akkor szétesik a szövetség.

 

Egy másik felvételen Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, törökül tett hitet Allah mellett, illetve egy harmadikon a pártvezér úgy fogalmaz: a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár.

„Szürke farkas Vona!” – ordítják a török szélsőségesek

Vona Gábor korábban tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban állna a Szürke Farkasokkal, akiket több országban, így Azerbajdzsánban és Kazahsztánban is betiltottak, utóbbiban terrorszervezetként tartják nyilván. A Jobbik vezetőjéről több olyan fotó is fellelhető a világhálón, amin a szélsőséges, török ultranacionalista szervezet jelét mutatja, kézfejével egy farkast ábrázolva.

A Szürke Farkasok véres támadásai több száz áldozatot követeltek eddig, mint ismert, a II. János Pál pápa ellen merényletet végrehajtó Mehmet Ali Agca is a Szürke Farkasok közé tartozott.

Forrás: borsonline

Címkép: origo

Hasonló hírek

Tisztességtelen a pénzügyi támogatások megvonásával fenyegetőzni

info

Változik a Dacia nemzetközi vonatpár menetrendje

info

Hátraarc: Így kértek bocsánatot Orbán Rácheltől a bunkó riporter miatt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------