Image default
Belföldi hírek

Kifüggesztették Vona fényképét egy isztambuli bazárban (Olvasd el és nézd meg!) Az első videó, vágatlan változat! Osztd meg!

A Jobbik elnöke, Vona Gábor egy törökországi előadásán mesélt el egy történetet egy isztambuli cipőárusról, akinek a bazárjában ott lóg egy fénykép róla – írta a Bors. A cipőárus Vona elbeszélése szerint azt hitte, hogy a Jobbik első embere egy turáni vezető.

Vágatlan változat, csak itt:

 

Újabb kínosnak nevezhető felvétel került elő Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről. A politikus a videón azt mondja: „nemrég hallottam egy barátomtól, hogy itt járt Isztambulban, és elment cipőt vásárolni a bazárba, és azt vette észre, hogy a cipőárusnak a falán ott van kirakva az én fényképem.”

A megkérdezett cipőárus azt válaszolta Vona barátjának érdeklődésére, hogy a képen egy turáni vezető látható. „Hát miért nem ismered, ha magyar vagy?” – idézte a kereskedőt a videón Vona, majd így folytatta: „Akkor ő persze elmondta, hogy ismer, méghozzá elég jól, mert a munkatársam. Amikor ezt megtudta a cipőárus, akkor ingyen választhattak cipőt.”

Ha meghallják a magyarok…

A Jobbik elnöke a törökországi előadásán azt is elmondta, hogy ezt a „kis történetet” Magyarországon el sem meri mondani, mert „ha meghallják a magyarok, hogy Törökországban valaki azt mondja, hogy jobbikos ingyen kap cipőt, akkor tönkre fog menni szerencsétlen barátunknak a boltja”. A jobbikos politikus szavait a muszlim közönség tetszésnyilvánítása kísérte.

Arab–magyar barátság napja 9/11 évfordulóján

Vona Gábor 2010-ben részt vett Ajkán a magyar–arab barátság napjának ünnepségén, amelyet éppen a New York-i terrortámadás évfordulóján, szeptember 11-én szerveztek.

Az eseményt a Jobbik Magyarországért Mozgalom ajkai alapszervezete szervezte, saját szavaik szerint „az arab–magyar baráti kapcsolatok elmélyítése, egymás kultúrájának jobb megismerése jegyében” – írja a Pestisrácok.hu. A házigazda az a Ferenczi Gábor volt, aki azóta volt már országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés tagja, jelenleg pedig Devecser polgármestere.

Vannak még videók

Nem ez az első, Vona törökországi turnéján készült videó, amely botrányt okozott. Mint ismeretes, egy másik felvételen (amelyet a Mandiner tett közzé) arról beszélt: bízik abban, hogy hazánk minél előbb kilép az Európai Unióból és „valódi testvéreivel”, a törökökkel fog össze.

A Jobbik elnöke ekkor Allah és az iszlám dicsőítése mellett azt is mondta, hogy Magyarországnak azért jó, ha fölveszik Törökországot az Európai Unióba, mert akkor szétesik a szövetség.

 

Egy másik felvételen Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, törökül tett hitet Allah mellett, illetve egy harmadikon a pártvezér úgy fogalmaz: a globalizmus sötétségében az iszlám az utolsó fénysugár.

„Szürke farkas Vona!” – ordítják a török szélsőségesek

Vona Gábor korábban tagadta, hogy bármilyen kapcsolatban állna a Szürke Farkasokkal, akiket több országban, így Azerbajdzsánban és Kazahsztánban is betiltottak, utóbbiban terrorszervezetként tartják nyilván. A Jobbik vezetőjéről több olyan fotó is fellelhető a világhálón, amin a szélsőséges, török ultranacionalista szervezet jelét mutatja, kézfejével egy farkast ábrázolva.

A Szürke Farkasok véres támadásai több száz áldozatot követeltek eddig, mint ismert, a II. János Pál pápa ellen merényletet végrehajtó Mehmet Ali Agca is a Szürke Farkasok közé tartozott.

Forrás: borsonline

Címkép: origo

Hasonló hírek

Áder: A hit Istennek ajándéka

Géza

Állami ingatlanok értékesítését tervezi a kormány

info

Egyetlen könyvvizsgáló érintett a Széchenyi Kártya-csalásban

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------