Image default
Bulvár

Kifecsegték Putyin féltett titkát

Az orosz elnök kínosan ügyel arra, hogy a lehető legkevesebbet árulja el családjáról, kisebbik lányáról szinte csak annyit lehetett tudni, hogy létezik – de most valaki kotyogott.

Méghozzá a fiatal nő egyik kollégája: Manfred Mohab a Rock ’n’ Roll Világszövetség (WRRC) egyik alelnöke erősítette meg egy interjú során a Reuters-nek, hogy a Katerina Tikhonova néven ismert nő valóban Vlagyimir Putyin kisebbik lánya. A riporter még vissza is kérdezett, hátha Mohab rájön, hogy fontos titkot árult el, és visszakozni kíván, de a férfi nem módosított állításán.

A 31 éves Tikhonovával kapcsolatban már többször felmerült, hogy szoros kapcsolatban áll az elnökkel, de eddig senki nem erősítette meg, hogy az akrobatikus rock ’n’ roll műfajban szép sikereket elérő táncosnő tényleg Putyin lánya.

A férjezett nő szándékosan nagymamája vezetéknevét használja a Putyin helyett, hogy ezzel se leplezze le a kapcsolatukat. Katerina férje az a Kirill Samalov, akinek az édesapja az elnök egyik legközelebbi, legtehetősebb barátja.

A várakozások szerint a Kreml nem fog reagálni Mohab interjújára, de sokak szerint ezzel már biztossá vált, hogy ki lehet Putyin kisebbik lánya.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Bemutatták A Dal 2018 harminc elődöntősét (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Nem fél a jövőtől Kiss Ramóna

info

Büfés nő, vagy unalom? Őskáosz Stohl András szakítása körül

Mazsi