Image default
Belföldi hírek

Kiemelt! Orbán Viktor Miniszterelnökünk halálát kívánja Karácsony Gergely pécsi politikustársa. Oszd meg, hogy mielőbb eljusson cikkünk a hatóságokhoz!

A miniszterelnököt egy sírgödörbe lökve ábrázoló posztot terjeszt Karácsony Gergely és Mellár Tamás, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének politikustársa.

Az önkormányzati választásokon a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) jelöltjeként induló Ágoston Andrea a gyereket vállaló kismamákat korábban „ellőrobotoknak” nevezte – írja az esetről elsőként beszámoló Pecsma.hu alapján a Ripost.

Ágoston Andrea többször is posztolt már Orbán Viktor miniszterelnök halálával kapcsolatosan. A közösségi oldalán megosztott például olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték. A képre azt is írták:

„Nix ugribugri, Viktor. előbb a vádlottak padja”.

Forrás: Pecsma.hu

Egy másik bejegyzésében pedig a „Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba” című cikket megosztva egyszerűen csak azt írta: „Szuper”.

Forrás: Pecsma.hu

Karácsony Gergely és Mellár Tamás párttársa most Gyurcsányék helyi politikusaival együtt indul a pécsi önkormányzati választásokon és ezzel a perverz módszerrel próbál támogatókat szerezni. Korábban „irigylésre méltóan szellemesnek” minősítette önmagát, amikor a több gyereket vállaló kismamákat „ellőrobotoknak” nevezte.

Ágoston Andrea. Forrás: Youtube

Sőt, még fokozta a kismamák alázását, amikor egyet értett azzal, hogy a „kismamák gyermekeket állítanak elő és pulyákat potyogtatnak”. A családvédelmi akciótervet egyszerűen aljasnak nevezte.

Karácsony Gergely, Mellár Tamás, de a Párbeszéd egyetlen testülete vagy vezető politikusa sem határolódott el a hosszú ideje terjesztett, a napokban ismételten megosztott poszttól.

Ágoston Andrea annak a csoportnak a tagja, amelyben jellemzően Gyurcsány Ferenc egykori és jelenlegi pártjainak, a DK-nak és az MSZP-nek a politikusai vannak túlsúlyban. Ők a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) színeiben indulnak majd, hogy irányíthassák a várost, polgármesterjelöltjük pedig az a volt erőmű-igazgató, akinek regnálása alatt több százezer tonnányi fát égettek a pécsi erőműben.

Mi csak annyit teszünk hozzá ezekhez az aljasabbnál aljasabb posztokhoz, hogy az illetékes hatóságok mielőbb indítsák el hivatalból a büntetőeljárásokat az elkövetők ellen, akik nagy nyilvánosság előtt lázítanak! A büntetőeljárás elindítása több szempontból is indokolt: egyrészről ezek a posztolások szándékos bűncselekmények, másrészről, sajnos akad ma hazánkban nem egy olyan együgyi és elvetemült ember, aki (mint a történelem már több esetben be is bizonyította), ezeket a posztokat nyilvános “felkérésnek” veszi vagy veheti!

A Hirmagazin.eu online médi teljes munkatársi kollektívája elítéli ezt a folytatólagosan elkövetett bűncselekménysorozatot, és várjuk a bünetőeljárások elindításáról szóló, mielőbbi sajtóhíreket!

Cikk: origo
Hozzászólás: Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Európa ohne szuverenitás

Edit

Fidesz: a kormány a legmélyebb szegénységben élőknek is segítséget nyújt

info

Magyarország és Oroszország előbb látták a migráció árnyoldalait, mint bárki a világon! Oszd meg!

Géza