Hirmagazin.eu
Főoldal » Kiemelt! Orbán Viktor Miniszterelnökünk halálát kívánja Karácsony Gergely pécsi politikustársa. Oszd meg, hogy mielőbb eljusson cikkünk a hatóságokhoz!
Belföldi hírek

Kiemelt! Orbán Viktor Miniszterelnökünk halálát kívánja Karácsony Gergely pécsi politikustársa. Oszd meg, hogy mielőbb eljusson cikkünk a hatóságokhoz!

A miniszterelnököt egy sírgödörbe lökve ábrázoló posztot terjeszt Karácsony Gergely és Mellár Tamás, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének politikustársa.

Az önkormányzati választásokon a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) jelöltjeként induló Ágoston Andrea a gyereket vállaló kismamákat korábban „ellőrobotoknak” nevezte – írja az esetről elsőként beszámoló Pecsma.hu alapján a Ripost.

Ágoston Andrea többször is posztolt már Orbán Viktor miniszterelnök halálával kapcsolatosan. A közösségi oldalán megosztott például olyan felvételt, amin a kormányfőt úgy ábrázolják, hogy egy sírgödörből próbál kijönni, miután a felette állók belökték. A képre azt is írták:

„Nix ugribugri, Viktor. előbb a vádlottak padja”.

Forrás: Pecsma.hu

Egy másik bejegyzésében pedig a „Meghal Orbán Viktor és menne már a mennyországba” című cikket megosztva egyszerűen csak azt írta: „Szuper”.

Forrás: Pecsma.hu

Karácsony Gergely és Mellár Tamás párttársa most Gyurcsányék helyi politikusaival együtt indul a pécsi önkormányzati választásokon és ezzel a perverz módszerrel próbál támogatókat szerezni. Korábban „irigylésre méltóan szellemesnek” minősítette önmagát, amikor a több gyereket vállaló kismamákat „ellőrobotoknak” nevezte.

Ágoston Andrea. Forrás: Youtube

Sőt, még fokozta a kismamák alázását, amikor egyet értett azzal, hogy a „kismamák gyermekeket állítanak elő és pulyákat potyogtatnak”. A családvédelmi akciótervet egyszerűen aljasnak nevezte.

Karácsony Gergely, Mellár Tamás, de a Párbeszéd egyetlen testülete vagy vezető politikusa sem határolódott el a hosszú ideje terjesztett, a napokban ismételten megosztott poszttól.

Ágoston Andrea annak a csoportnak a tagja, amelyben jellemzően Gyurcsány Ferenc egykori és jelenlegi pártjainak, a DK-nak és az MSZP-nek a politikusai vannak túlsúlyban. Ők a Mindenki Pécsért Egyesület (MPE) színeiben indulnak majd, hogy irányíthassák a várost, polgármesterjelöltjük pedig az a volt erőmű-igazgató, akinek regnálása alatt több százezer tonnányi fát égettek a pécsi erőműben.

Mi csak annyit teszünk hozzá ezekhez az aljasabbnál aljasabb posztokhoz, hogy az illetékes hatóságok mielőbb indítsák el hivatalból a büntetőeljárásokat az elkövetők ellen, akik nagy nyilvánosság előtt lázítanak! A büntetőeljárás elindítása több szempontból is indokolt: egyrészről ezek a posztolások szándékos bűncselekmények, másrészről, sajnos akad ma hazánkban nem egy olyan együgyi és elvetemült ember, aki (mint a történelem már több esetben be is bizonyította), ezeket a posztokat nyilvános “felkérésnek” veszi vagy veheti!

A Hirmagazin.eu online médi teljes munkatársi kollektívája elítéli ezt a folytatólagosan elkövetett bűncselekménysorozatot, és várjuk a bünetőeljárások elindításáról szóló, mielőbbi sajtóhíreket!

Cikk: origo
Hozzászólás: Hirmagazin.eu (bg)

Hasonló hírek

Simicskó: Növelni kell a magyarok biztonságérzetét

Edit

Megszületett a döntés: nem adják ki Gruevszkit

Géza

A levegőből vadásszák a parlagfüves területeket

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------