Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Kiemelt hír! Felháborító: Sértegette és megütötte a részeg „beteg” a segítségére siető mentőtisztet

Aki egyetért velünk abban, hogy a közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett bűncselekmények büntetési tételét (alapeset 311. §, amely a 310. § (1) bek. szerint büntetendő) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés időtartamról emelje fel a törvényhozás, az ossza meg ezt a cikket!

Mentősök ébresztették fel részeg álmából a nőt, aki ezt keresetlen sértésekkel és pofonnal köszönte meg.

A mentős segítségét kérte egy férfi pénteken hajnalban Budapesten, miután barátnője az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt és ébreszthetetlenné vált.

Az Országos Mentőszolgálat gyorsan kiérkező személyzetének sikerült felkeltenie a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette őket – és mindenki mást is. „Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak” – számoltak be közösségi oldalukon a mentők.

A nő minden összefüggést nélkülöző szitkozódása elérte mentőtiszt nőt is: „egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket” – írták a mentők, hozzátéve: miután a mentőtiszt nem reagált a sértésekre, a „beteg” nagy erővel pofon ütötte őt.

A mentőegység – rendőri intézkedést követően – végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.

Oszd meg a cikket, ha egyetértesz velünk! Hirmagazin.eu

Forrás: OMSZ

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Durva, ami kiderült! 3 évre lecsukhatják a kétgyermekes magyar sztárt!

Mazsi

Friss: 200 Milliós drogfogás Budapesten! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Robbanás Székesfehérváron: kiürítették a polgármesteri hivatalt

Mazsi