Hirmagazin.eu
Főoldal » KIEMELT HÍR: A migránsok, és az ő “leplük alatt” ideáramló terroristák, lerombolják Európát! (Osztd meg, jusson el mindenkihez!)
Kiemelt külföldi hírek

KIEMELT HÍR: A migránsok, és az ő “leplük alatt” ideáramló terroristák, lerombolják Európát! (Osztd meg, jusson el mindenkihez!)

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban több mint háromezer szélsőséges szalafista él, köztük 75 olyan, aki az Iszlám Állam oldalán harcolt a Közel-Keleten, majd visszatért az észak-németországi államba – tudta meg a német Focus hírportál. A lap szerint érdekes tény, hogy a tartományban tevékenykedő szalafisták között 300 nő is  található.

Rendőrségi szakértő egy vonat mellett 2016. május 10-én, miután egy fiatal férfi késével megtámadott négy embert a München melletti Grafing vasútállomásán. Egy ember életét vesztette, három könnyebben megsebesült (MTI/EPA/Andreas Gebert)

Hétfő hajnalban megerőszakolt egy migráns egy hatvanöt éves nőt a németországi Viersenben. Az idős nő a kórházból a temető felé tartó úton haladt, mikor a húszéves férfi rátámadt. Az elkövetőt nem sokkal az erőszak után őrizetbe vették – írta a RP online rendőri forrásokra hivatkozva.

Rendőrségi szakértők egy vonat mellett 2016. május 10-én a München melletti Grafing vasútállomásán (MTI/EPA/Andreas Gebert)

A cikk szerint a feltételezett elkövetőt már ismerték a hatóságok: Nyugat-Afrikából érkezett, jelenleg  Viesernben lakik, és tudomásuk szerint illegális módon lépett be az országba. A rendőrség még nem hozta nyilvánosságra a támadás részleteit, de a lap szerint a fiatal férfi egyszer testi sértés miatt már a rendőrség látókörébe került. Akkor nem vették őrizetbe, hanem szabadon engedték.

Rendőrök állnak egy vonat mellett, amelyen egy 17 éves afgán fiatal, aki menekültként, kísérő nélkül érkezett Németországba, fejszével és késsel rontott az utasokra Würzburgnál 2016. július 18-án. Hármat közülük súlyosan, egy negyediket könnyebben megsebesített, mielőtt a rendőrök lelőtték (MTI/EPA/Karl-Josef Hildenbrand)

A lap által megkérdezett pszichiáter meglátása szerint a fiatal migránsoknál az ösztönös cselekvés túlzott alkoholfogyasztással kiegészítve könnyen támadásokkal végződhet.

Rendőrők kutatnak át egy erdős területet a bajorországi Würzburg közelében 2016. július 19-én, miután előző nap támadást követtek el egy vonat utasai ellen Ochsenfurt és Heidingsfeld között. Egy 17 éves afgán fiatal, aki menekültként, kísérő nélkül érkezett Németországba, fejszével és késsel rontott utasokra egy regionális vonaton és legkevesebb öt embert megsebesített, mielőtt a rendőrök lelőtték (MTI/EPA/Karl-Josef Hildenbrand)

Ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények száma

Egy friss német tanulmány szerint tízből kilenc bűncselekményt bevándorlók követtek el az egyik német tartományban. A mintaként vizsgált Alsó-Szászországban a menekültválság kezdete óta ugrásszerűen megnőtt a bűncselekmények száma.

Rendőrök a németországi Reutlingenben elkövetett utcai késelés helyszínén 2016. július 24-én. A helyi rendőrség közleménye szerint az elkövető, aki egy embert megölt és kettőt megsebesített egy bozótvágó késsel, egy szíriai menedékkérő (MTI/EPA/Christoph Schmidt)

A tanulmány szerint százból kilencvenhárom bűncselekményt migrációs hátterű emberek követnek el. A tanulmány kitért arra, hogy miért ilyen magasan reprezentált a migránsok aránya a bűnügyi statisztikákban. Okként azt említik, hogy a menekültek 14 és 30 év közötti férfiak, akik többségében egyedül érkeznek, és többnyire csak férfiak között élnek Németországban.

Rendőrök a németországi Reutlingenben elkövetett utcai késelés helyszínén 2016. július 24-én. A helyi rendőrség közleménye szerint az elkövető, aki egy embert megölt és kettőt megsebesített egy bozótvágó késsel, egy szíriai menedékkérő (MTI/EPA/Christoph Schmidt)

Nincs elég rendőr, a megfigyelés sem megoldás

A Németországban élő több ezer feltételezett dzsihadista közül azonban mindössze 750 embert tartanak megfigyelés alatt a hatóságok sokszor azonban teljesen eredménytelenül.

Sebesültet visznek hordágyon tűzoltók a berlini karácsonyi vásárban 2016. december 19-én elkövetett merénylet után(MTI/EPA/Clemens Bilan)

A 2016-os berlini karácsonyi vásáron elkövetett gázolásos merénylet elkövetőjét, Anísz Amrit is megfigyelték, azonban csupán hétköznapokon és munkaidőben, hétvégén egyáltalán nem, mivel nincs elég bevethető rendőr az országban. A tunéziai bevándorlót végül szem elől vesztették, és nem tudták megakadályozni, hogy 12 embert megöljön Németország fővárosában.

Rendőrök az utcai késelés helyszínén, a németországi Reutlingenben 2016. július 24-én. Egy szíriai menedékkérő bozótvágó késsel egy várandós lengyel nőt megölt és két embert megsebesített, mielőtt letartóztatták (MTI/EPA/Christoph Schmidt

Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományban több mint háromezer szélsőséges szalafista él, köztük 75 olyan, aki az Iszlám Állam oldalán harcolt a Közel-Keleten, majd visszatért az észak-németországi államba – tudta meg a német Focus hírportál. A lap szerint érdekes tény, hogy a tartományban tevékenykedő szalafisták között mindössze 300 nő található.

 

Rendőrök állnak az elmúlt év decemberében elkövetett berlini tömeggyilkosság helyszíne közelében a Breitscheidplatzon 2017. december 19-én. Egy éve ezen a napon egy elutasított tunéziai menedékkérő, Anis Amri teherautóval a zsúfolt berlini karácsonyi vásár látogatói közé hajtott, és legalább tizenkét embert megölt, negyvennyolcat megsebesített. A támadót négy nappal később Olaszországban egy igazoltatás során lelőtték (MTI/EPA/Omar Messinger)

A remény hamar erőszakká válhat

A bevándorlók ráadásul könnyebben radikalizálódhatnak, ha nem tudnak sikeresen beilleszkedni a német társadalomba. Leginkább a szalafizmus, az iszlám egyik szélsőséges ága terjed az országban. Ma már több mint 740 olyan emberről tudnak a német hatóságok, akik bármikor hajlandóak lennének iszlamista terrortámadást végrehajtani – figyelmeztetett a német szövetségi bűnügyi hivatal vezetője.

Rendőrök a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjszaka, 2017. december 31-én. Az ugyanitt a 2015-ös szilveszteri mulatságban nők ellen elkövetett támadások miatt megszigorították a biztonsági intézkedéseket a német nagyvárosok óévbúcsúztató utcai rendezvényein (MTI/EPA/Sascha Steinbach

A bevándorló társadalom létrehozása komoly kihívások elé állította a német kormányt, mivel a jövőben egyre gyakrabban és egyre több német városban fog kiéleződni a migránsok és a helyiek közti viszony.

Megmotoznak egy férfit rendőrök a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjszaka, 2017. december 31-én. Az ugyanitt a 2015-ös szilveszteri mulatságban nők ellen elkövetett támadások miatt megszigorították a biztonsági intézkedéseket a német nagyvárosok óévbúcsúztató utcai rendezvényein (MTI/EPA/Sascha Steinbach)

A bevándorlók radikalizálódásának veszélye is egyre növekszik az országban. Hírszerzési adatok szerint az Iszlám Állam oldalán harcoló, Németországba hazatérő dzsihadisták száma már az ezer felé közelít.

Őrizetbe vesznek egy férfit rendőrök a kölni főpályaudvarnál szilveszter éjszaka, 2017. december 31-én. Az ugyanitt a 2015-ös szilveszteri mulatságban nők ellen elkövetett támadások miatt megszigorították a biztonsági intézkedéseket a német nagyvárosok óévbúcsúztató utcai rendezvényein (MTI/EPA/Sascha Steinbach

Ezek a veszélyes személyek terrorhálózat kiépítésén munkálkodhatnak Németországon belül.

———–

Milyen országvezető az, aki hagyja, tűri, hogy azok a tiszességes, becsületes emberek, akik rá szavaztak, ne élhessenek nyugodtan a saját országukban, a szőlőföldjükön! .. És ez vonatkozik Európa összes olyan országának vezetőire, akik beengedték és támogatták azt, hogy a migránsok (és azokkal együtt a terroristák) idejöhessenek!

Más emberek vagyunk, más kultúrában élünk, más (normális) szemléletben gondolkodunk, nekünk fontos a ma, és fontos a jövő, mi több, fontos gyermekeink, unokáink jövője is!

Akit érint, vegyen példát Magyarország Miniszterelnőkéről, és az Őt segítő szakemeberekről, és amíg nem késő, záraja le saját országának határait, mi több, egész Európa határait lezáró, egységes kerítésrendszert, védelmi rendszert kell kiépíteni!

Hírmagazin.eu Főszerkesztősége, Bognár Géza

A főcikk forrása és kiemelt kép: Hirado.hu

Osztd meg, jusson el mindenkihez! Hirmagazin.eu

 

Hasonló hírek

Nyilvános és végleges lesz a nukleáris kísérleti telep májusi bezárása

Géza

Felütötte a fejét a tbc Münchenben a migránsok miatt

Géza

Olasz belügyminiszter: a migráció megállítása emberéleteket ment

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------