Image default
18+

KIEMELT HÍR: 12 éves kisfiú talált rá a meggyilkolt Fanny holttestére (+18)

Egy kisfiú talált rá a 19 éves lány holttestére a lépcsőházban a brutális gyilkosság után.

S. Fanny szakított a fiatal fiúval, mert az túl féltékeny volt /Fotó: Facebook

Egy 12 éves kisfiú bukkanhatott rá a megkéselt Fanny holttestére – írja a Bors. A lap szerint a gyilkosság pillanatában kétségbeesett kiáltozásokat és zokogást lehetett hallani az egyébként csendes budapesti lépcsőházban.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, öt nappal ezelőtt késelés áldozata lett egy 19 éves lány az otthonától szinte pár méterre, a budapesti Újlak utcában. S. Fannyt volt barátja, W. Dávid ölhette meg. Úgy tudjuk, a lány hazafelé tartott, majd megláthatta ajtajuknál a fiút, ezért futásnak eredt. Dávidnak még sikerült utolérnie, és késével nyakon szúrta, majd magára hagyta.

A gyilkosság részleteiről és arról, hogy mit üzen Fanny nevelőapja a gyilkosnak, bővebben:

A megölt Fanny nevelőapja: „A lányom gyilkosának halálát kívánom!”

A gyilkosság estéjén rendőrök lepték el a környéket /Fotó: MTI – Mihádák Zoltán

Budapest — Hónapokig azzal fenyegette volt barátja S. Fannyt (†19), hogy öngyilkos lesz, ha nem békülnek ki és kezdik újra a kapcsolatukat.

A fiatal lány ennek ellenére kitartott döntése mellett, és szakított W. Dáviddal (17). A tini ezt nem tudta elviselni, péntek este brutális kegyetlenséggel megölte Fannyt, akit a világon a legjobban szeretett. A tragédia a XVII. kerületi Újlak utcában történt, ahol pár nappal korábban egy férfi megölte volt barátnőjét, annak új barátját, majd saját magával is végzett.

S. Fanny (jobbra) szakított a fiatal fiúval, mert az túl féltékeny volt /Fotó: Facebook

Fannyt a lépcsőházban ölte meg volt barátja, a hatodik és a hetedik emelet közötti fordulóban. Úgy tudjuk, W. Dávid a sötétben meglapulva várta, hogy a lány hazaérjen hetedik emeleti lakásukhoz, amelyben édesanyjával és nevelőapjával élt együtt. A szülők nem voltak otthon.

Nagy valószínűséggel miután Fanny meglátta, hogy Dávid az ajtójuk előtt áll, megpróbált elrohanni, támadója azonban utolérte, és késével nyakon szúrta, majd otthagyta. A fiatal nő holttestére egy a lépcsőházban élő kamasz fiú talált rá. A rendőrség a gyilkost nem sokkal a bűncselekmény után a közeli Erdő utcában, szülei lakásán találták meg.

A lány édesanyja kisírt szemmel, remegő kezekkel nyitott ajtót vasárnap reggel. – Szörnyű állapotban vagyok. Nekem ő volt a mindenem, képtelen vagyok felfogni, hogy soha többé nem láthatom a kislányomat – mondta zokogva Fanny édesanyja.

A szót ezután a lány nevelőapja vette át, aki sajátjaként szerette Fannyt. – Egy nagyon okos és szép teremtés volt, aki remekül tanult. Nagyon szerette volna, ha felveszik az ELTE-re, utána pedig Koreába akart menni, hogy ott éljen – mondta a férfi, aki többször is találkozott a gyanúsított fiatallal, amikor még Fannyval járt. Velük aránylag udvarias volt, Fannyt azonban terrorizálta.

W. Dávid nem tudta elviselni, hogy kikosarazták. A gyanú szerint késsel végzett volt párjával /Fotó: Twitter

– Sehova nem akarta elengedni egyedül. Féltékeny volt mindenkire, ezért szakított vele Fanny. Miután kidobta, elkezdett fenyegetőzni, hogy megöli magát, azt azonban álmomban sem gondoltam, hogy ilyen elvetemült dologra is képes. Bevallom, szívem szerint, ha a kezeim közé kaphatnám, megölném, a halálát kívánom. Persze, tudom, hogy ezt nem tehetem, de hatalmas bennem a düh – zárta a beszélgetést Fanny nevelőapja.

Ennyit kaphat a késelő

Abban az esetben, ha a későbbiekben a bíróság is megállapítja W. Dávid bűnösségét, fiatal kora miatt maximum 15 éves börtönbüntetésre számíthat.

Forrás: blikk.hu

Hasonló hírek

Óvodás gyerekkel ölettek meg egy malacot

Edit

A szex miértje befolyásolja az orgazmus milyenségét

info

7 dolog, amiről testalkatod biztosan árulkodik….. !

Mazsi